Taxaties

         
Snelle levering

Wij begrijpen dat een taxatie
niet lang kan wachten.

 
 
Partners

Brede acceptatie van onze taxaties bij
banken en financiers.

 

Lokale kennis
Sterke lokale en regionale kennis

 
 
 Een vastgoedtaxateur geeft inzicht in de waarde


Waltmann Taxaties geeft een professioneel beeld van de marktwaarde van vastgoed. Onze taxateurs hebben ruime ervaring in de regio Utrecht en bieden tevens een landelijke dekking.

Wij voeren taxaties uit voor diverse doeleinden zoals financiering, fiscale doeleinden en bijvoorbeeld een aan- of verkoopbeslissing. Onze gecertificeerde en beëdigde bedrijfstaxateurs hebben een ruime ervaring in de branche en een actuele kennis van de lokale markt. Waltmann Taxaties biedt een marktconforme en betrouwbare waardering voor uw zakelijk vastgoed in regio Utrecht.

 


Taxatierapport zakelijk vastgoed

Door de ruime ervaring van onze taxateurs kunnen zij een reële marktwaarde van het object afgeven. Het opstellen van een taxatierapport is meer dan alleen papierwerk. Onze taxateurs beoordelen het object op diverse (visuele)punten waaronder:

    •    Marktsituatie
    •    Bouwkundige staat
    •    Ligging
    •    Verhuursituatie
    •    Bereikbaarheid
    •    Kadastrale gegevens
    •    Tekeningen
    •    Verkoopprijzen vergelijkbare verkochte objecten
    •    Bestemmingsplan

Het opstellen van een taxatierapport is meer dan alleen papierwerk. Daarom geeft Waltmann Taxaties naast de taxatie ook adviezen over bijvoorbeeld de optimalisatie van een verhuursituatie of de benodigde vergunningen.

 
Onze opdrachtgevers

De opdrachtgevers van Waltmann Taxaties variëren van particuliere en zakelijke beleggers, winkelketens, woningbouwcorporaties, diverse banken, eigenaar/gebruikers en verschillende gemeenten. Waltmann Taxaties voorziet in de waardering van kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels, woningen, herontwikkeling van locaties, beleggingsobjecten en grond. 

 
Particuliere beleggers

Waltmann Taxaties is dé specialist in het taxeren voor aanbieders van beleggings- en verhuurhypotheken. Deze hypotheekvormen maken het mogelijk om als particulier een woning bestemd voor verhuur te kopen. 

Lees hier meer over verhuur- en beleggingshypotheken.

 
Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

De taxateurs van Waltmann Taxaties zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).  Met deze persoonlijke titel richt de taxateur zich op het borgen van de vakbekwaamheid en kwaliteit van de vastgoedtaxaties door de opgestelde richtlijnen na te volgen.

 
TMI gevalideerd taxatierapport bij Waltmann Taxaties

Steeds meer geldverstrekkers vragen om een door het Taxatie Management Instituut (TMI) gevalideerd rapport. Een taxatie door Waltmann Taxaties op basis van TMI biedt de garantie dat deze onderbouwd is én voldoet aan de hoogste kwaliteitstandaard.
 

Contact

 


 
Onze partners