Onze medewerkers

Waltmann Bedrijfshuisvesting

Jeroen van der Wal
Jeroen van der Wal
adjunct directeur logistiek & retail
Jeroen van der Wal is binnen het team als adjunct directeur verantwoordelijk voor de verhuur/verkoop, aanhuur/verhuur van bedrijfsruimten, retail en (woning-)beleggingen in de regio groot Utrecht. Jeroen is sinds 1998 actief in het vastgoed en sinds 2002 actief in de bedrijfsmakelaardij in de regio groot Utrecht.
Anneke Rosman
Anneke Rosman
adjunct directeur kantoren
Anneke Rosman is binnen het team als adjunct directeur kantoren verantwoordelijk voor de verhuur/verkoop, aanhuur/verhuur van kantoorruimte in de regio groot Utrecht.

Anneke is al meer dan 30 jaar actief in de Utrechtse makelaardij.
Dirk-Jan Houben
Dirk-Jan Houben
junior vastgoedadviseur
Dirk-Jan Houben houdt zich sinds 2018 binnen het team voornamelijk bezig met de verhuur van kleinschalige bedrijfs- en winkelruimte.

Na het afronden van zijn opleiding Vastgoed & Makelaardij heeft hij de opleiding Economie en Bedrijfseconomie gedaan. Tijdens zijn opleidingen heeft Dirk-Jan stages gelopen bij een makelaarskantoor en bij een projectontwikkelaar.
Kristel Konings
Kristel Konings
commercieel medewerker binnendienst
Kristel Konings is werkzaam als commercieel medewerker binnendienst bij Waltmann Bedrijfshuisvesting.

Bijna 20 jaar is Kristel actief in het vastgoed, waarbij ze de laatste 10 jaar diverse ondersteunende functies heeft bekleed bij Cushman & Wakefield – voorheen DTZ Zadelhoff.

Kristel ademt makelaardij en streeft altijd het hoogst haalbare na.
Ze plukt het leven en is moeder van 2 prachtige dochters.
Yvonne de Groot
Yvonne de Groot
commercieel medewerker binnendienst
Yvonne de Groot is werkzaam als commercieel medewerker binnendienst bij Waltmann Bedrijfshuisvesting.

Yvonne heeft jarenlang ervaring als secretaresse in het vastgoed en spreekt de "taal".
Niek Tielemans
Niek Tielemans
taxateur RT & RMT
Niek Tielemans RT & MSc (30) is per 1 maart in dienst getreden als taxateur bij Waltmann Bedrijfshuisvesting in Utrecht. In deze nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor de taxatieafdeling voor commercieel vastgoed. Niek focust zich in deze rol onder meer op het uitbreiden en de verdere groei van de afdeling. In zijn vorige functie als taxateur bij Molenbeek Makelaars (partner in Dynamis) heeft hij in 5 jaar ruime ervaring opgedaan in de regio groot Utrecht met het taxeren van uiteenlopende vastgoedobjecten, waaronder (verhuurde) wooncomplexen, bedrijfspanden, winkels, kantoren, beleggingen en combinatie objecten.
Max van der Heide
Max van der Heide
junior vastgoedadviseur taxaties
Wim Smeijers
Wim Smeijers
taxateur REV, RT & RMT
Vanaf 1981 is Wim Smeijers al werkzaam in het vastgoed.
Wim heeft voor zeer veel commerciële marktpartijen zoals projectontwikkelaars, beleggers en corporaties taxaties uitgevoerd die de basis vormden voor o.a. (her)ontwikkelingslocaties. Ook heeft hij zeer veel taxaties uitgevoerd van (verhuurde) woningen en bedrijfspanden voor diverse banken.
Julius ter Haar
Julius ter Haar
directeur - NVM makelaar taxateur
Julius ter Haar is beëdigd NVM makelaar en taxateur en houdt zich voornamelijk bezig met advisering en projectbegeleiding op het gebied van vastgoedontwikkelingen, prijsvragen, verwerving, programmering en transformatie. Onze relaties zijn voornamelijk ontwikkelaars, gemeenten, corporaties, (institutionele) beleggers en particuliere opdrachtgevers.
Jorinde Jansen
Jorinde Jansen
marketing & communicatie
Jorinde is verantwoordelijk voor de marketing & communicatie binnen Waltmann. Ze focust zich met de marketingcampagnes op zowel de online als offline kanalen. Hierdoor is er een maximaal bereik (voor uw object).