Oudenrijn

Algemeen

Bedrijventerrein Oudenrijn is ligt in het westen van Utrecht. De bedrijven die gevestigd zijn op dit terrein zijn zeer divers: handel, transport, industrie en dienstverlening. Kantoorpanden zijn gelegen in het zuidelijke deel van het terrein. Er zijn gerenommeerde bedrijven gevestigd: Achmea, Albron Nederland, Audi Muntstad, ISS Facility Service, KPMG, en Velux. 
In Oudenrijn mogen zich bedrijven vestigen die geen milieuvergunning hoeven te hebben. Bedrijven die dat wel verplicht zijn, mogen zich er ook vestigen, maar alleen tot en met milieucategorie 4.


Bereikbaarheid Oudenrijn

De bereikbaarheid met eigen vervoer is zeer goed, Bedrijventerrein "Oudenrijn" bevindt zich een paar minuten rijden vanaf de snelweg A2 (afslag 8 Centrum) en A12 (afslag 15 De Meern). De afstand tot het centrum van De Meern is nog geen 2 km. 

De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed, diverse bushaltes bevinden zich op loopafstand. Lijnen 9,10 , 24, 29, 102 verzorgen verbindingen van en naar Utrecht CS, Woerden, De Uithof, Vleuten, Montfoort, De Meern.


Cijfers Oudenrijn

De totale oppervlakte van Bedrijventerrein Oudenrijk bedraagt netto circa 79 hectare. 

Meer informatie: Bedrijvenvereniging Oudenrijn

Ons aanbod in Oudenrijn


Vestigen, verhuren of verkopen in Oudenrijn?
Neem contact op met onze specialist op het gebied van bedrijfsruimten. 

 
 Jeroen van der Wal
  030-6622255 |    j.vanderwal@waltmann.nl