De Winthont Loft Offices in Utrecht volledig verhuurd

Normec Group huurt circa 545 m² kantoorruimte op de vierde verdieping alsmede 10 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage aan de Winthontlaan 6 in Utrecht. Het kantoorgebouw is hiermee volledig verhuurd.

Normec Group is dé organisatie voor testen, inspecties, certificering en compliance. Normec voert onafhankelijke testen en inspecties uit op basis van geaccrediteerde methodes.

De eigenaar van het kantoorgebouw is de Franse belegger Société Civile de Placement Immobilier a capital variable PF02. Het kantoorgebouw, totaal circa 10.000 m², is ontwikkeld door RVI XIV, een combinatie bestaande uit Onis Vastgoed en Reggeborgh Groep.

In het gebouw zijn reeds gevestigd Brunel Nederland, Bolton Nederland, Celgene, Plegt-Vos, Promedico, Fit20, V.O. Patents & Trademarks en Maandag Interim Professionals.

L’Etoile Properties trad op namens de eigenaar van het gebouw. Waltmann Bedrijfshuisvesting bracht namens de verhuurder de transactie tot stand, collegiaal met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting en Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten. Huurder Normec werd begeleid door REDEPT.

Over Winthontlaan 6 Utrecht
Gelegen in het zicht van ruim 320.000 passanten per dag, direct langs de A12, is in 2017 een bijzondere nieuwbouwontwikkeling opgeleverd: “De Winthont” Loft Offices Utrecht.

De Winthont combineert de ontwikkeling van 10.000 m² kantoorruimte en het naastgelegen, 4-sterren plus
Hotel Van der Valk Exclusive met 174 kamers en 6 suites, eigen parkeervoorzieningen, eigen restaurant, vergaderruimte, sport- en wellnessfaciliteiten en bovenin een exclusieve Skybar met uitzicht over heel Utrecht.

De Winthont is een duurzame ontwikkeling door het gebruik van onder andere warmte en koude opslag, balansventilatie met warmteterugwinning, Led-verlichting en aanwezigheidsdetectie, gemeten en gelabeld op basis van het duurzaamheidslabel GPR Gebouw, label A.