V.O. Patents & Trademarks huurt 881 m² kantoor in Utrecht

Utrecht – V.O. Patents & Trademarks heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ongeveer 881 m² v.v.o. kantoorruimte aan de Winthontlaan 6 in Utrecht.

De gehuurde ruimte ligt op de vierde verdieping van De Winthont Loft Offices Utrecht. Er horen 20 parkeerplaatsen bij in de ondergelegen parkeergarage.

De eigenaar van het kantoorgebouw is de Franse belegger Société Civile de Placement Immobilier a capital variable PF02. Het kantoorgebouw is ontwikkeld door RVI XIV, een combinatie bestaande uit Onis Vastgoed en Reggeborgh Groep. In het gebouw zijn reeds gevestigd Brunel Nederland, Bolton Nederland, Celgene, Plegt-Vos, Promedico, Fit20 en Maandag Interim Professionals.

V.O. Patents & Trademarks heeft als kernactiviteit het adviseren en het verlenen van uitvoerende diensten op het gebied van intellectuele eigendom.

L’Etoile Properties trad op namens de eigenaar van het gebouw. Waltmann Bedrijfshuisvesting bracht namens de verhuurder de transactie tot stand, collegiaal met Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten. Huurder V.O. Patents & Trademarks werd begeleid door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting.

Over Winthontlaan 6 Utrecht
Gelegen in het zicht van ruim 320.000 passanten per dag, direct langs de A12, is in 2017 een bijzondere nieuwbouwontwikkeling opgeleverd: “De Winthont” Loft Offices Utrecht.

De Winthont combineert de ontwikkeling van 10.000 m² kantoorruimte en het naastgelegen, 4-sterren plus
Hotel Van der Valk Exclusive met 174 kamers en 6 suites, eigen parkeervoorzieningen, eigen restaurant, vergaderruimte, sport- en wellnessfaciliteiten en bovenin een exclusieve Skybar met uitzicht over heel Utrecht.

De Winthont is een duurzame ontwikkeling door het gebruik van onder andere warmte en koude opslag, balansventilatie met warmteterugwinning, Led-verlichting en aanwezigheidsdetectie, gemeten en gelabeld op basis van het duurzaamheidslabel GPR Gebouw, label A.