M7 Real Estate verhuurt circa 860 m² in kantoorgebouw Landmark Utrecht

M7 Real Estate Netherlands B.V. heeft voor haar fonds EREIP IV Dutch Propco 2 B.V. twee verhuurtransacties verricht aan de Savannahweg 71 te Utrecht. Het representatieve kantoorgebouw Landmark is gelegen op een zichtlocatie aan de A2 op bedrijventerrein Lage Weide te Utrecht.

Op de 7e verdieping heeft abcfinance circa 660 m² kantoorruimte gehuurd. AxyWare heeft op de 1e etage circa 200 m² kantoorruimte gehuurd.

Huurder abcfinance biedt in drie business segmenten een uitgebreid productpalet aan op het gebied van financieren: leasing, factoring en incasso voor B2B.

Huurder AxyWare houdt zich bezig met de ontwikkeling van de nieuwste generatie systemen voor pensioenfondsen, verzekeraars en pensioenuitvoerders waarin zowel gebruik als beheer van systemen eenvoudiger, beheersbaarder èn goedkoper zal worden dan tot nu toe het geval geweest is.

n het pand zijn reeds gevestigd OTTO Work Force en Dyade. Voor de verhuur is nog circa 2.459 m² beschikbaar. Waltmann Bedrijfshuisvesting adviseerde de verhuurder, in collegiale samenwerking met JLL, bij de totstandkoming van de huurovereenkomsten.