Vers & Fijn Benelux B.V huurt 2.147 m² Computerweg 14-16 te Utrecht

Vers & Fijn huurt circa 1.953 m² bedrijfsruimte en circa 194 m² kantoorruimte voor een periode van 10 jaar tegen marktconforme condities.

Vers & Fijn is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in zesdaagse fijnmazige- geconditioneerde distributie voor zowel business to business als business to consumer op het gebied van versproducten. Met de huur van het logistieke object aan de Computerweg 14-16 is de groei van Vers & Fijn Benelux langdurig gewaarborgd. In collegiale verhuur met Ans de Wijn bedrijfshuisvesting bracht Waltmann Bedrijfshuisvesting deze transactie namens de particuliere beleggers tot stand.

Over Computerweg 14-16 Utrecht
Geschakeld bedrijfsgebouw met kantoor gelegen op het deelgebied “Park Computerweg” op het industrieterrein “Lageweide” te Utrecht. Het object bestaat uit een ruime bedrijfshal (1.953 m²) voorzien van loadingdocks en aangrenzende kantoorruimte. Deze kantoorruimte is flexibel beschikbaar vanaf ca. 194 tot ca. 800 m². Mede door de betonnen gevelpanelen, traliewerken, anitramkraak palen, alarmsysteem en omheining etc. biedt dit object een goede inbraakbescherming.  Park “Computerweg” kenmerkt zich door een zeer goede parkeergelegenheid afgewisseld met veel groen en bestaat grotendeels uit kantoorpaviljoens en enkele bedrijfspanden.