M7 Real Estate verhuurt multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw in Houten

M7 Real Estate Netherlands B.V. heeft voor haar fonds MLET Netherlands 2 Holding B.V. een verhuurtransactie verricht aan de Wilgenkade 5-7 te Houten. Het multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op bedrijventerrein 'Doornkade' te Houten.

DCE Nederland heeft de hoekunit gehuurd bestaande uit circa 397 m² bedrijfsruimte, 170 m² kantoorruimte en 14 parkeerplaatsen. Met deze transactie is het bedrijfsverzamelgebouw volledig verhuurd.

Statement Real Estate adviseerde de verhuurder, in collegiale samenwerking met Waltmann Bedrijfshuisvesting, bij de totstandkoming van de huurovereenkomst.

Over Wilgenkade 5-7 Houten
Hoekunit van een multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw gelegen op het bedrijventerrein 'Doornkade' te Houten. Intern wordt het compex gerenoveerd en voorzien van o.a. nieuw stucwerk, nieuwe systeemplafonds v.v. ledverlichting, geëgaliseerde vloeren, bij pantries voorzien van een nieuwe pvc-vloer.

Deze unit bestaat uit twee lagen kantoor met een achtergelegen bedrijfs-/opslagruimte met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Rondom het gebouw zijn diverse goed onderhouden groenvoorzieningen.