Kantoorgebouw Iepenhoeve 1-9 in Nieuwegein volledig verhuurd

Vijfhart IT-Opleidingen heeft, in uitbreiding op de reeds aanwezig ruimte op de Iepenhoeve 39, circa 684 m² kantoor-/opleidingsruimte op de derde verdieping gehuurd alsmede 10 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage.

Vijfhart IT-Opleidingen is al sinds 2001 gevestigd op de Blokhoeve en heeft voor uitbreiding gekozen in Iepenhoeve 1-9 vanwege het hoge kwaliteitsniveau van dit pand.

Vijfhart IT-Opleidingen biedt al sinds 1984 de IT-professional en de IT-eindgebruiker de best passende leerervaring. Samen dragen zij bij aan de digitale transformatie van onze samenleving. Vanuit de kernwaarde #Samengroeien zijn ze uitgegroeid tot dé IT-opleider van Nederland.

Met deze transactie is dit zeer hoogwaardige kantoorgebouw van in totaal circa 5.508 m² volledig verhuurd. In het pand zijn nu gevestigd Global Knowledge, InTraffic, Ecolab, BLOS kinderopvang, COTY Benelux en Vijfhart IT Opleidingen.

Waltmann Bedrijfshuisvesting adviseerde de verhuurder.

Over Iepenhoeve 1 - 9 Nieuwegein
Kantoor-/opleidingsruimte in een zeer hoogwaardig object, uitstekend bereikbaar met ruime parkeerfaciliteiten tegen een uiterst gunstig prijsniveau. Het pand heeft uitstraling en is gelegen in een dynamische omgeving nabij belangrijke uitvalswegen, de tramlijn en busverbindingen. Via de centrale entree zijn de verschillende verdiepingen en units te bereiken met zowel de trap als een tweetal liften. Onder het object is een grote parkeerkelder met circa 80 parkeerplaatsen. Ook op het maaiveld zijn op eigen terrein nog circa 25 parkeerplaatsen gerealiseerd.

Aan de ene zijde van de Iepenhoeve ligt een leuke oude boerderij, genaamd de Green Village, en aan de andere zijde ligt het NBC Congrescentrum, waar je terecht kan voor vergaderruimte, training, productpresentatie, bedrijfsfeest of borrel. Het Congrescentrum heeft daarnaast ook de mogelijkheid om in hun Food- & Winebar "The Y" een (zakelijke) lunch of borrel te serveren.