Kinderopvang De Vrije Vogels huurt 736 m² kantoorruimte in Nieuwegein

Op de 3e verdieping van de Iepenhoeve 1-9 in Nieuwegein heeft Kinderopvang De Vrije Vogels circa 736 m² kantoorruimte gehuurd.

Kinderopvang De Vrije Vogels beschikt over meerdere locaties in Nieuwegein en Utrecht waar verschillende soorten kinderopvang worden geboden. Alle locaties worden vanuit de centrale organisatie in Nieuwegein ondersteund.

In het pand zijn reeds gevestigd Global Knowledge, InTraffic en Ecolab. Voor de verhuur is nog circa 1.536 m² beschikbaar.

Waltmann Bedrijfshuisvesting adviseerde de verhuurder bij de totstandkoming van de huurovereenkomst. De huurder is bij deze transactie begeleid door de Aanhuurmakelaar.

Over Iepenburg 1-9 Nieuwegein
Kantoor-/opleidingsruimte in een zeer hoogwaardig object, uitstekend bereikbaar met ruime parkeerfaciliteiten tegen een uiterst gunstig prijsniveau. Het pand heeft uitstraling en is gelegen in een dynamische omgeving nabij belangrijke uitvalswegen, de tramlijn en busverbindingen. Via de centrale entree zijn de verschillende verdiepingen en units te bereiken met zowel de trap als een tweetal liften. Onder het object is een grote parkeerkelder met circa 80 parkeerplaatsen. Ook op het maaiveld zijn op eigen terrein nog circa 25 parkeerplaatsen gerealiseerd.

Aan de ene zijde van de Iepenhoeve ligt een leuke oude boerderij, genaamd de Green Village, en aan de andere zijde ligt het NBC Congrescentrum, waar je terecht kan voor vergaderruimte, training, productpresentatie, bedrijfsfeest of borrel. Het Congrescentrum heeft daarnaast ook de mogelijkheid om in hun Food- & Winebar "The Y" een (zakelijke) lunch of borrel te serveren.