COTY Benelux huurt circa 661 m² opleidingsruimte in Nieuwegein

Op de begane grond van de Iepenhoeve 1-9 in Nieuwegein heeft COTY Benelux circa 661 m² opleidingsruimte gehuurd.

De gehele begane grond zal worden ingericht ten behoeve van een educatiecentrum voor Academy COTY. COTY is een van de belangrijkste spelers in de haarverzorgingsmarkt voor professionele haarstylisten. Het is een beursgenoteerde onderneming en een erkend leider op het gebied van beauty producten en bezit circa 77 merken. Wereldwijd werken er ruim 10.000 medewerk(st)ers, verspreid over meer dan 30 landen.

In het pand zijn reeds gevestigd Global Knowledge, InTraffic, Ecolab en BLOS kinderopvang. Voor de verhuur is nog circa 685 m² op de 3e verdieping beschikbaar.

Waltmann Bedrijfshuisvesting adviseerde de verhuurder bij de totstandkoming van de huurovereenkomst.

Over Iepenburg 1-9 Nieuwegein
Kantoor-/opleidingsruimte in een zeer hoogwaardig object, uitstekend bereikbaar met ruime parkeerfaciliteiten tegen een uiterst gunstig prijsniveau. Het pand heeft uitstraling en is gelegen in een dynamische omgeving nabij belangrijke uitvalswegen, de tramlijn en busverbindingen. Via de centrale entree zijn de verschillende verdiepingen en units te bereiken met zowel de trap als een tweetal liften. Onder het object is een grote parkeerkelder met circa 80 parkeerplaatsen. Ook op het maaiveld zijn op eigen terrein nog circa 25 parkeerplaatsen gerealiseerd.

Aan de ene zijde van de Iepenhoeve ligt een leuke oude boerderij, genaamd de Green Village, en aan de andere zijde ligt het NBC Congrescentrum, waar je terecht kan voor vergaderruimte, training, productpresentatie, bedrijfsfeest of borrel. Het Congrescentrum heeft daarnaast ook de mogelijkheid om in hun Food- & Winebar "The Y" een (zakelijke) lunch of borrel te serveren.