Logistiek vastgoed

Waltmann Bedrijfshuisvesting is uw partner voor logistiek vastgoed. Wij begeleiden u bij het zoeken naar een geschikte logistieke ruimte. Of we helpen u met de verhuur of verkoop van uw logistieke complex. Liever nieuwbouw? Wij denken actief mee voor succesvolle projectontwikkeling. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om aan al uw logistieke huisvestingsvragen te voldoen.

Onderstaand treft u een aantal referenties van succesvolle bemiddeling door Waltmann Bedrijfshuisvesting bij de verhuur van logistieke complexen:

 

Strijkviertel 31-31a te De Meern

Ahold  huurt distributiecomplex 14.419 m² aan de Strijkviertel 31-31a te De Meern van particuliere belegger.

Het complex heeft een totale oppervlakte van circa 14.419 m2 en ligt op een kavel van ca.2 hectare. Additioneel heeft Ahold ca. 4.300 m² verhard parkeerterrein gehuurd achter de Strijkviertel 19-25 te De Meern.

De transactie met een looptijd van 6 jaar bestaat uit een huurverlenging van ca. 6.682 m² en uitbreiding van ca. 7.737 m² voor de online- en bezorgactiviteiten van Albert Heijn. Verhuurder  werd bij deze transactie geadviseerd door Waltmann Bedrijfshuisvesting.

Sophialaan 7 Utrecht

Voor het verplaatsen en uitbreiden van het huidige postsorteercentrum voor Utrecht en omgeving heeft Koninklijke TNT Post 12.210 m2 van het distributiecomplex aan de Sophialaan 7 te Utrecht gehuurd.

TNT Post huurt 11.830 m2 bedrijfsruimte en 380 m2 kantoorruimte. Het gehuurde beschikt over 25 dockboards, dockshelters en levellers, een vrije hoogte van circa 10 meter en een vloerbelasting van 2.500 kg/m2.

Waltmann Bedrijfshuisvesting realiseerde de 10 jarige verhuur namens een particuliere belegger.

Parallelweg 80 Woudenberg

Modiform huurt circa 7.813 m2 aan de Parallelweg 80 te Woudenberg. Modiform is een productiebedrijf van verpakkingen en kweeksystemen voor de tuinbouw: bloempotten, kweek- en stekplaten en transporttrays.

Het gehuurde beschikt over 5 dockboards, dockshelters en levellers, 3 overheaddeuren, een vrije hoogte van circa 10 meter en een vloerbelasting van 3.500 kg/m2.

De transactie met een looptijd van 3 jaar werd gerealiseerd door Waltmann Bedrijfshuisvesting.