Junior SecretaresseBen jij klantgericht, enthousiast, dienstverlenend en op zoek naar een veelzijdige functie binnen een goedlopend makelaarskantoor? Dan is dit je kans!  

Waltmann Bedrijfshuisvesting is een gerenommeerd en slagvaardig makelaarskantoor gespecialiseerd in bedrijfsmatig vastgoed. Op korte termijn zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team met een:

Junior secretaresse (fulltime)

Geen dag bij ons op de backoffice is hetzelfde, de taken zijn erg divers en uitdagend, daarnaast ben je onze steun en toeverlaat. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en collega’s en biedt secretariële en administratieve ondersteuning aan de twee teamsecretaresses en het makelaarsteam. Je zorgt ervoor dat de backoffice, samen met de twee teamsecretaresses, tot in de puntjes geregeld is. Je werkt met CRM-systeem Realworks en Microsoft Office. 

Wat verwachten wij van jou 
  • je beschikt over minimaal een MBO werk- en denkniveau;
  • je bent zelfstandig, assertief, klantgericht, enthousiast en proactief ingesteld;
  • je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
  • je hebt ervaring met MS Office;
  • je bent stressbestendig, accuraat en je stelt hoge eisen aan je eigen werk;
  • je bent woonachtig in Utrecht of omgeving 
  • affiniteit met de makelaardij/vastgoed en het beheersen van CRM-pakket Realworks is een pré.
Wij bieden 
Binnen een ondernemend bedrijf dat weet van aanpakken bieden we je een uitdagende, afwisselende functie in een gezellig en informeel team en goede primaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt volop ruimte jezelf te ontwikkelen en je krijgt de mogelijkheid opleidingen te volgen.

Wie zijn wij
Waltmann Bedrijfshuisvesting is een gerenommeerd en slagvaardig makelaarskantoor gespecialiseerd in bedrijfsmatig vastgoed. Waltmann Bedrijfshuisvesting is een onderdeel van de Beumer Groep, actief in de woningmakelaardij, nieuwbouw, hypotheken en bedrijfsmakelaardij, met ruim 50 medewerkers en 4 vestigingen in de regio Utrecht. Ons kantoor is gevestigd aan de Maliebaan 71 in Utrecht.

Interesse
Interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan je sollicitatiebrief met curriculum vitae en foto naar Anneke Rosman (a.rosman@waltmann.nl). Voor inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met ons kantoor op 030-6622255.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.