Borggarantie

Voor veel huurders is het betalen van borg een lastige bijkomstigheid bij het huren van commercieel vastgoed. Geld dat je eigenlijk liever aan andere dingen wilt besteden, zoals het inrichten van je nieuwe zaak bijvoorbeeld.

Waltmann bedrijfshuisvesting is een samenwerking aangegaan met Savéon en biedt nu uitkomst met een Borggarantie voor zakelijke huurders met een lage jaarlijkse vergoeding.

Hoe werkt de Borggarantie?
In plaats van een bankgarantie van 3 maanden, betaalt u als huurder een jaarlijkse vergoeding en administratiekosten gedurende de huurtermijn en eenmalige afsluitkosten. Dus geen bankgarantie van bijvoorbeeld € 10.000,-, maar een vergoeding van 5% per jaar van het borgbedrag. Deze jaarlijkse kosten, die veel lager zijn dan de kosten van een bankgarantie, stellen u als huurder in staat zich direct en volledig op het ondernemerschap te richten. De eenmalige afsluitkosten bedragen € 149,-. De jaarlijkse administratiekosten € 79,-. 

Garantie, besparing en ontzorging
De Borggarantie biedt verhuurder garantie, besparing en ontzorging en huurder een lage maandelijkse vergoeding in plaats van een hoge borg bij aanvang.

Savéon controleert de documenten voor de verhuurder en voert een kredietwaardigheidsonderzoek uit naar de huurder, waarbij buitenlandse ondernemingen in het land van vestiging worden gescreend. Bovendien wordt op het eerste verzoek aan verhuurder uitgekeerd.

De voordelen:

  • een vaste, lage jaarlijkse vergoeding
  • geen bankgarantie/borg, méér liquiditeit
  • gegarandeerde borgstelling
  • voor nieuwe en lopende huurcontracten
Direct aanvragen?

Uw kredietwaardigheid wordt getoetst en zodra uw aanvraag geaccepteerd is, kunt u gemakkelijk uw borggarantie afsluiten. Aanvragen kan via deze link.