Algemeen

NVM Stand van zaken commercieel vastgoed in 50 gemeenten 2018
De markt voor kantoren, winkels en bedrijfsruimten in cijfers

NVM Logistiek vastgoed in cijfers 2017
Statistiek van de Nederlandse markt voor distributiecentra en opslagruimten

NVM Stand van zaken commercieel vastgoed maart 2017
In deze uitgave komen de belangrijkste ontwikkelingen op de Nederlandse markt voor kantoor-, winkel- en bedrijfsruimte aan bod. Anders dan in voorgaande jaren wordt behalve aan het landelijk beeld uitvoerig aandacht besteed aan de marktontwikkelingen in de provincies.

NVM Business special "Bedrijfsruimtemarkt in 10 Gemeenten" 2017 - Utrecht
De stand van zaken van de Nederlandse markt voor bedrijfsruimte ingezoomd per gemeente waaronder Utrecht.

NVM Kantorenmarkt Randstad 2017
Elk jaar produceert NVM Business de Stand van zaken van de kantorenmarkt in de Randstad. Via deze link kunt u de editie van 2017 downloaden.

NVM bedrijfsruimtemarkt 2017
De stand van zaken van de Nederlandse markt voor bedrijfsruimte uitgebracht door de NVM september 2017.

Vastgoedmonitor Utrecht 2016
Dit jaarlijkse onderzoeksrapport van de gemeente Utrecht biedt u een overzicht van de kantoorruimte, winkelruimte en bedrijfsruimte markt in de stad Utrecht en directe omgeving.

Vastgoedmarkt in beeld NVM 2016
De drie vakgroepen van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) hebben voor de derde keer hun feiten en cijfers gebundeld in het rapport ‘Vastgoedmarkt in Beeld’. De vastgoedmarkt in 2016 wordt door de NVM-vakgroepen Wonen, Business en Agrarisch & Landelijk Vastgoed ook in deze uitgave op een prachtige en uitvoerige wijze belicht.

NVM Logistiek Vastgoed in Cijfers 2016
Logistiek Vastgoed in Cijfers 2016 is een onmisbare steun als u zich snel wilt oriënteren op de Nederlandse markt voor logistieke gebouwen. Het verschaft u actuele statistische informatie over bijna alle aspecten van de Nederlandse markt voor distributiecentra en opslagruimten, zoals de voorraad logistiek vastgoed, vraag en aanbod, de beleggingsmarkt, bouwkosten van distributiecentra, huurprijzen en rendementen.


NVM
De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen.

Funda in business
Funda in business is het platform om vraag en aanbod in commercieel vastgoed bij elkaar te brengen.

PropertyNL
Het grootste onafhankelijke researchcentrum voor vastgoed in Nederland presenteert het aanbod commercieel vastgoed, research en vastgoednieuws.Een onderzoeksorganisatie en uitgeverij op het gebied van commercieel vastgoed.

Vastgoedmarkt
Een onafhankelijk nieuwsblad voor commercieel vastgoed en de vastgoedprofessional.

Vastgoedjournaal
Het online medium voor de vastgoedprofessional

Bedrijvenwinkel / Ondernemersloket
Het Ondernemersloket van de gemeente Utrecht is hét aanspreekpunt voor de ondernemer met als doel u wegwijs te maken in procedures zoals bestemmingsplan, milieuvergunning, drank- en horecavergunning. Procedures waarmee u te maken kunt krijgen bij de start of uitbreiding van uw onderneming in de gemeente Utrecht.

Waltmann bedrijfshuisvesting is actief in onder andere onderstaande plaatsen:
Breukelen, Bunnik/Odijk, De Bilt/Bilthoven/Groenekan/Maartensdijk, Driebergen/Doorn/Maarn, Harmelen/Woerden, Houten, IJsselstein, Lopik, Maarssen, Montfoort/Linschoten, Nieuwegein, Oudewater, Soest/Soesterberg, Utrecht, Vianen, Vleuten/De Meern, Woudenberg, Zeist