Terug naar de resultaten
Te huur
Straat Van Gibraltar 10 in Woerden 3446 CM

Straat van Gibraltar 10

3446 CM Woerden
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Algemeen De showroomruimte is gesitueerd op een zichtlocatie vanaf de doorgaande weg Europabaan, deel uitmakend van het complex ‘Woonrond’, met parkeergelegenheid voor de deur. Het bedrijventerrein wordt begrensd door de wijk Snel en Polanen en de wegen Botnische golf, Middellandse Zee en Oostzee. Twee singels splitsen het gebied in drie stroken. Op het bedrijventerrein zijn voornamelijk...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 982 m² In units vanaf 982 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Algemeen
De showroomruimte is gesitueerd op een zichtlocatie vanaf de doorgaande weg Europabaan, deel uitmakend van het complex ‘Woonrond’, met parkeergelegenheid voor de deur.

Het bedrijventerrein wordt begrensd door de wijk Snel en Polanen en de wegen Botnische golf, Middellandse Zee en Oostzee. Twee singels splitsen het gebied in drie stroken. Op het bedrijventerrein zijn voornamelijk bedrijfsruimten aanwezig met aan de noordzijde voornamelijk detailhandelsbedrijven, aan de westzijde diverse automobielbedrijven en aan de zuidoostzijde enkel kantoorfuncties.

In het bedrijfsverzamelgebouw zijn o.a. Basic Fit, Roobol en Voordeelmarkt gehuisvest. Op bedrijventerrein “Polanen” zijn diverse lokaal en landelijk opererende bedrijven gevestigd, zoals Groenendijk Bedrijfskleding, Eru Kaas, Hans Severs BMW, het distributiecentrum van Jumbo en om de hoek vindt u een McDonalds. Daarnaast is op loopafstand een woonboulevard gevestigd, met o.a. een vestiging van Kwantum en Praxis.

De showroom-/bedrijfsruimte is op de zuidhoek van het complex gelegen en heeft daarmee daglichttoetreding van twee zijden. Op de begane grond is momenteel een ruime entree en magazijnruimte gesitueerd. De trap en lift naar de verdieping zijn centraal op de begane grond gesitueerd. De verdieping beschikt over een ruime en overzichtelijke showroom. Er is een kantine met pantry en toiletruimte aanwezig en een kantoorruimte gesitueerd.

Bereikbaarheid
Het complex is uitstekend bereikbaar met de auto op een steenworp afstand van de A12. Met het openbaar vervoer is de locatie eveneens goed bereikbaar. Per uur wordt er tenminste 4 maal een busverbinding onderhouden met NS-station Woerden en de omliggende kernen.

Vloeroppervlak
Totaal circa 982 m² verhuurbaar vloeroppervlak, onderverdeeld als volgt:
• 193 m² winkelruimte op de begane grond;
• 789 m² winkelruimte op de verdieping.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt casco opgeleverd, derhalve inclusief de volgende voorzieningen:
• Drie dubbele entreedeuren;
• Aluminium pui voorzien van dubbel glas;
• Hard houten trap;
• Personenlift (maximaal hefvermogen 350 kg of 3 personen);
• Systeemplafonds voorzien van inbouwverlichtingsarmaturen en verlichtingsrails voorzien van TL5 spots;
• Ontruimingsalarm, rookmelders en brandslanghaspel;
• Basis sprinklernet;
• Inbraakalarminstallatie.;
• Meterkast met 8 kracht groepen en 9 gewone groepen;
• CV-Installatie voorzien van drie Vaillant ketels in cascade voorzien van weersafhankelijke regeling;
• Centraal airco-systeem van Toshiba;
• Toiletruimte met gescheiden dames- en herentoilet;
• Pantry voorzien van boven- en onderkasten, close-in boiler en vaatwasser.

Parkeren
Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan Barwoutswaarder, Polanen en Putkop heeft de locatie de bestemming "Bedrijventerrein met functieaanduiding 'bedrijf tot en met 3.2' en 'detailhandel volumineus'. Ter plaatse mogen bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.2, bedrijfsgebonden kantoren en detailhandel in volumineuze goederen (detailhandel welke vanwege de omvang van de gevoerde artikelen een groot oppervlak nodig heeft voor de uitstraling ten verkoop, zoals de verkoop van auto's, boten, caravans, kampeermiddelen, landbouwwerktuigen, tuininrichtingsartikelen, grove bouwmaterialen, meubelcentra, woninginrichting, keukens en sanitair) worden gevestigd.

Servicekosten
Zolang huurder de kosten verbonden aan de leveringen van gas, water en elektra rechtstreeks voldoet en tenminste jaarlijks aantoonbaar onderhoud en controle van alle installaties en brandblusmiddelen uitvoert, is geen voorschot nuts verschuldigd.

De servicekosten bedragen € 4,50 per m² per jaar en betreffen een voorschot op onderstaande, door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten:
• Inspectie en klein onderhoud dakbedekking;
• Periodiek terrein- en groenonderhoud;
• Reinigen straatkolken en algemene riolering;
• Onderhoud bewegwijzering;
• Jaarlijkse inspectie en klein onderhoud sprinklerinstallatie;
• Administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit te voldoen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Servicekosten € 4,50 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1997 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 982 m² Verkoopoppervlakte 982 m² Diversen In units vanaf 982 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Branche beperking Ja Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
982 m²
In units vanaf
982 m²
Verkoop vloeroppervlakte
982 m²
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Branchebeperking
Ja

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring