Terug naar de resultaten
Te koop
Ir D S Tuijnmanweg 1 in Vianen 4131 PN

Ir D S Tuijnmanweg 1

4131 PN Vianen
Vraagprijs € 2.350.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Het betreft een representatief kantoorgebouw, gebouwd in 1995, van circa 1.697 m² v.v.o., bestaande uit drie verdiepingen en een tussenverdieping en is gelegen op een terrein van circa 4.895 m².
Het gebouw is in gebruik als kantoor, de tussenverdieping als archief-/magazijnruimte. Op de begane grond bevindt zich onder andere een receptie en bedrijfsrestaurant. Op iedere kantoorverdieping is...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1697 m² In units vanaf 1697 m² Aantal lagen 5
Lees meer

Omschrijving

Het betreft een representatief kantoorgebouw, gebouwd in 1995, van circa 1.697 m² v.v.o., bestaande uit drie verdiepingen en een tussenverdieping en is gelegen op een terrein van circa 4.895 m².
Het gebouw is in gebruik als kantoor, de tussenverdieping als archief-/magazijnruimte. Op de begane grond bevindt zich onder andere een receptie en bedrijfsrestaurant. Op iedere kantoorverdieping is een pantry en toiletgroep aanwezig.
De berging, gelegen op het achtergelegen parkeerterrein, is voorzien van zonnepanelen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig met een aantal overdekte parkeerplaatsen met laadpalen. Er is glasvezel aanwezig met een CAT 6 verbindingssnelheid.

Het kantoorgebouw wordt leeg opgeleverd. De huidige gebruiker, "i³ groep", is eventueel bereid om één verdieping te huren, tegen nader overeen te komen condities.

Het gebouw is gelegen op kantoor- en bedrijventerrein "De Hagen" aan de zuidoostkant van Vianen. Nabij knooppunt Everdingen, het centrale knooppunt van de A2 en de A27.
Langs het terrein is de snelweg A27 gelegen. Hierdoor is het gebouw gemakkelijk te bereiken en zichtbaar vanaf de snelweg.
Vianen is in hoofdzaak een “industriestad” met enkele kantoorpanden langs de A2 en kantoren aan de Ir. D.S. Tuijnmanweg. In het gebied bevinden zich kantoorgebruikers zoals Foot Locker, Sogeti, Volker Wessels en Miele Nederland.

Bereikbaarheid
Gelegen op het kantoor- en bedrijventerrein "De Hagen", direct aan de op- en afrit van de A27. Het gebouw is eveneens goed bereikbaar via de A2 (afslag 11 Vianen). Vanaf de A27 en de A2 zijn de A12 en A15 eenvoudig bereikbaar.
Eind 2019 is de revitalisering van bedrijventerrein De Hagen afgerond met de realisatie van een betere en veilige fietsverbinding tussen het centrum van Vianen en de nieuwe woonwijk Hoef en Haag en tussen de wijk Monnikenhof en Hoef en Haag.
Naast het verbeteren van de fietsverbinding is ook de verkeersdoorstroming op het bedrijventerrein verbeterd. Onder andere een nieuwe inrichting van de kruising Stuartweg-Hagenweg en de installatie van nieuwe verkeerslichten op deze kruising zorgen hiervoor.
Vlak voor het gebouw, 1 minuut lopen, is een bushalte gelegen met verbindingen naar Utrecht CS en Vianen De Biezen met een frequentie van 2x per uur. De reistijd naar Utrecht Centraal Station is circa 30 minuten.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van het kantoorgebouw is circa 1.697 m² v.v.o.

Parkeren
56 parkeerplaatsen op eigen terrein, waarvan 4 deels overdekt met laadpalen. Tevens is het gratis parkeren op de openbare weg.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Hagestein
Sectie: D
Nummer: 124
Groot: 4.895 m²

Energielabel
Het kantoorgebouw heeft een energielabel B.

Opleveringsniveau en voorzieningen
Het kantoorgebouw zal (schoon en ontruimd) worden opgeleverd met de volgende voorzieningen:
- entree;
- luchtbehandeling;
- CV middels Mitsubishi VRF warmtepomp installatie;
- kabelgoten voorzien van data-, elektrabekabeling en WCD’s;
- systeemplafonds voorzien van verlichting;
- huidige wanden;
- huidige vloerbedekking;
- ontvangstbalie;
- pantry per verdieping;
- toiletgroep per verdieping;
- bedrijfskantine;
- deels te openen draai-/kiepramen voorzien van isolatieglas;
- dubbele meterkast voorzien van gas-, elektra-, water- en telefonieaansluitingen;
- lift;
- noodverlichting;
- patchkast;
- verhard buitenterrein middels grove klinkerbestrating;
- omheind buitenterrein met hekwerk.

Koopprijs
€ 2.350.000,- kosten koper.

Aanvaarding
In overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 2.350.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1995 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1697 m² Perceeloppervlakte 4895 m² Energie Energieklasse B Energie einddatum 02-04-2029 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 52 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 4 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 1697 m² Locatie toelichting Gelegen op kantoor- en bedrijventerrein "De Hagen" in Vianen. Aantal lagen 5 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
1697 m²
In units vanaf
1697 m²
Aantal verdiepingen
5
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie, topkoeling
Verzamelgebouw
Receptie, kantine, vergaderruimte, sanitair, pantry/keuken
Meetcertificaat aanwezig
Ja

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring