Waltmann Bedrijfshuisvesting

Maliebaan 71
3581 CG Utrecht
Tel: 030-6622255
bedrijven@waltmann.nl
Franciscusdreef 40 G, 3565 AC Utrecht, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 1.208,- p.m.
Franciscusdreef 40 G in Utrecht 3565 AC

Omschrijving

Binnen het bedrijfsverzamelcomplex ‘De Poort’ bevinden zich 31 moderne bedrijfs-/ kantoor-/showroomunits. De ideale plek voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf die behoefte hebben aan een eigen locatie.

Binnen het complex is nummer 40 G beschikbaar, een hoogwaardig afgewerkte unit welke direct te betrekken is. Op de begane grond bevindt zich circa 68 m² opslag- / bedrijfsruimte. De verdieping is 69 m² groot en is uitermate geschikt voor kantoorgebruik beide ruimtes zijn vrij van tussenwanden en geheel naar eigen inzicht opnieuw in te delen.

Bereikbaarheid
Met eigen vervoer
De unit is met de auto via de N237 (Zuilense Ring) uitstekend bereikbaar vanaf de rijkswegen A2 en A27. Via deze rijkswegen zijn de A12 en A28 uitstekend bereikbaar.

Het openbaar vervoer
In de nabijheid bevinden zich diverse bushaltes op loopafstand, waarvandaan regelmatig bussen vertrekken naar o.a. het Centraal Station van Utrecht.

Oppervlakte
Voor de verhuur is momenteel circa 138 m² v.v.o beschikbaar, verdeeld over:
- circa 68 m² bedrijfsruimte
- circa 69 m² kantoorruimte

Parkeren
2 parkeerplaatsen voor het object waarvan 1 voor de overheaddeur of vrij parkeren langs de openbare weg Nevadadreef / Franciscusdreef.

Opleveringsniveau en voorzieningen
Begane grond
- Volledige meterkast v.v. aansluitingen op de nutsvoorzieningen en cai aansluiting (Ziggo);
- Betegelde toiletruimte v.v. fontein;
- TL-opbouwverlichting
- Houten trap naar verdieping;
- Brandslanghaspel;
- Krachtstroomaansluiting;
- Elektrische overheaddeur;
- Heater;
- Gladde betonvloer;
- Afzuigkap*;
- Alarm*;
- Deels betegelde muren.

Verdieping
- Pantry met spoelbak;
- CV met radiatoren;
- Systeemplafond v.v. ingebouwde verlichtingsarmaturen in de kantoorruimte op de verdieping;
- Afgewerkte wanden op de verdieping v.v. kabelgoten, wandcontactdozen en extra loze leidingen;
- Te openen ramen;
- Huidige vloerbedekkingen*;
- Nood uitverlichting.

*De roerende zaken worden aan huurder ter beschikking gesteld. Eventueel onderhoud, vervanging of reparatie is voor rekening en risico huurder. Verhuurder garandeert de werking niet bij oplevering.

Vloerbelasting
Begane grond : 1.000 kg/m²
Verdieping : 250 kg/m²

Bestemming
De onroerende zaak valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Overvecht en omgeving’. Op grond van artikel 5 van de planvoorschriften is de bestemming van het gebouw “bedrijf tot en met categorie 3.1 deels 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten” en derhalve bestemd bedrijfsactiviteiten in de categorie 1 t/m 3.1 deel 3.2, detailhandel in auto’s, motoren, boten en caravans en de daarmee samenhangende detailhandel in onderdelen en accessoires, aan de bedrijfsactiviteiten ondergeschikte en daarmee samenhangende kantoorruimte.

Aanvaarding
Per direct.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.208,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Servicekosten € 10,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2009 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 154 m² Vloerbelasting 1000 kg/m² Vrije hoogte 311 cm Oppervlakte kantoorruimte 77 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig