Waltmann Bedrijfshuisvesting

Maliebaan 71
3581 CG Utrecht
Tel: 030-6622255
bedrijven@waltmann.nl
Nachtegaalstraat 74, 3581 AM Utrecht, Winkelruimte (BOG) Huurprijs € 24.950,- p.j.
Nachtegaalstraat 74 in Utrecht 3581 AM

Omschrijving

Algemene informatie
In het levendige winkelgebied Centrum Oost nabij het Wilhelminapark en Burgemeester Reigerstraat en het centrum is deze winkelruimte gesitueerd. De winkel is direct gelegen tegenover de Albert Heijn en is gelegen op de begane grond met een opslagkelder op stahoogte.

De Nachtegaalstraat kenmerkt zich door een zeer divers winkelaanbod van voornamelijk lokale detaillisten afgewisseld met grote ketens zoals: Bruna, Het Kruidvat, HEMA, Blokker, De Groene Winkel, Albert Heijn, ICI Paris, Etos, Pearle en SNS Bank. Aanwezige speciaalzaken zijn o.a. Vis-à-Vis, CoffeeCompany, DaDo en Dik Trom.

De winkelstraat vormt de verbinding tussen de binnenstad en het Wilhelminapark en maakt onderdeel uit van het busnetwerk en de hoofdfietsroute en heeft hierdoor een zeer hoge attentiewaarde!

Geschikt voor:
- detailhandel;
- dienstverlening.

Oppervlakte
Het totale verhuurbaar vloeroppervlak bedraagt circa 148 m² verdeeld over:
- Circa 93 m² verkoopoppervlak begane grond;
- Circa 54 m² kelder/opslagruimte.

Frontbreedte
Circa 3,21 meter.

Opleveringsniveau en voorzieningen
De winkelruimte wordt in de huidige staat verhuurd inclusief:
- entreedeur;
- cv-installatie voorzien van radiatoren;
- net gestucte wanden en plafond;
- toilet met voorportaal en fontein;
- noodverlichting;
- magazijn;
- kantoor.

Kelder
- 2 afsluitbare ruimtes;
- fontein.

Vertrekkend huurder laat om niet achter:
- houten vloer;
- airconditioning.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg.

Bereikbaarheid
Met eigen vervoer
De Nachtegaalstraat is gelegen aan de rand van het centrum in Utrecht Oost en gemakkelijk bereikbaar via de Waterlinieweg, Berekuil en de Museumlaan. Hierdoor zijn rijkswegen A27 en A28 op enkele autominuten bereikbaar.

Met openbaar vervoer
Ook met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar. Vanaf de bushalte aan de Nachtegaalstraat (halte Maliebaan) en de Stadsschouwburg rijden diverse stadsbussen (lijn 3 en 11) en streekbussen (lijn 52 en 77) van en naar het Centraal Station. De reistijd met de bus bedraagt circa 10 minuten, waarna de winkelruimte op respectievelijk 1 tot 5 minuten loopafstand is gelegen.

De gemeente Utrecht gaat de Nachtegaalstraat en Burg. Reigerstraat opnieuw inrichten. Voor meer info kijkt u op www.utrecht.nl/nachtegaalreiger

Bestemming
Conform bestemmingsplan Wilhelminapark, Buiten-Wittevrouwen is het object te gebruiken voor: Geschikt voor detailhandel, dienstverlening.

Huurprijs
€ 24.950,- per jaar, vrij van BTW.

Servicekosten
Er zullen geen bijkomende leveringen en diensten worden doorbelast. Huurder is direct zelfstandig contractant van de desbetreffende nutsbedrijven en draagt zorg voor het afsluiten van correcte overeenkomsten.

Aanvaarding
Per direct.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 24.950,- per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1900 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 148 m² Verkoopoppervlakte 93 m² Perceeloppervlakte 121 m² Frontbreedte 321 cm Diversen In units vanaf 148 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed, uitstekend Onderhoud buiten goed, uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A2