Waltmann Bedrijfshuisvesting

Maliebaan 71
3581 CG Utrecht
Tel: 030-6622255
bedrijven@waltmann.nl
Leidseveer 2, 3511 SB Utrecht, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs op aanvraag
Leidseveer 2 in Utrecht 3511 SB

Omschrijving

Uiterst representatief kantoorpand op zeer centraal gelegen locatie midden in Utrecht naast het Centraal Station. De locatie is uniek gelegen ten opzichte van het centrum van Utrecht en het openbaar vervoer alsook de rijksweg A2. In de omgeving zijn verschillende voorzieningen aanwezig. Hierbij kunt u denken aan het volledig vernieuwde winkelcentrum Hoog Catharijne, TivoliVredenburg, diverse restaurants en winkels.
In dit gebouw worden diverse kantoorruimtes te huur aangeboden door Tribes. Tribes is een uniek en flexibel kantoorconcept voor bedrijven en ondernemers die een representatief kantoor willen dat net anders is.
Tribes biedt u een kantoor waar alles bij in zit wat u nodig heeft om geïnspireerd te worden en om te beginnen met werken.
Elk kantoor is voorzien van ergonomisch meubilair, regelbare airconditioning, regelbare verlichting en beveiligde toegang. Het volledig functionele Tribes-serviceteam zal uw bezoekers ontvangen en bieden een eerstelijnsondersteuning om het goede verloop van uw onderneming te waarborgen.
Alle kantoren en alle gemeenschappelijke ruimtes worden elke dag schoongemaakt, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf. Wanneer u kiest voor een Tribes Office, krijgt u ook toegang tot alle lounges, cafés, koffiebars, restaurants en pop-up winkels.
Voor het pand aan de Leidseveer 2 in Utrecht is gekozen voor de Hamar stam uit Ethiopië, een stam wiens fascinerende tradities en artefacten zorgen voor een contante bron van inspiratie tijdens uw bezoek.

Bereikbaarheid
Met de auto is het gebouw goed bereikbaar. De aansluiting met de snelwegen A2, A12, A27 en A28 zijn op 10 minuten rijden afstand gelegen.
Het gebouw is naast Utrecht Centraal Station gelegen. Hier bevinden zich alle openbaar vervoer mogelijkheden die er in deze regio te vinden zijn. Daarbij valt te denken aan trein, bus, tram en sneltram.

Parkeren
Er zijn parkeerplaatsen op eigen terrein in ondergelegen afgesloten parkeergarage (indien beschikbaar). Tevens zijn er diverse parkeergarages in de nabije omgeving aanwezig.

Oppervlakte en huurprijs
Totaal voor de verhuur is circa 600 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over 2 verdiepingen, variërend van circa 20 m² tot circa 200 m², gelegen op de 1e en 2e verdieping.

De huurprijs is afhankelijk van het besproken pakket.
- Private office: nader overeen te komen.
- Private desk: € 399,- per persoon per maand.

Bovenstaande huurprijzen zijn exclusief servicepakket, internet, telefoon en BTW.

Servicepakket:
- Gold: € 99,- per persoon per maand (service die u verkiest met extra: bureautelefoon en beveiligd bekabeld internet).
- Silver: € 69,- per pakket per maand (koffie, thee, beveiligd WIFI internet en onderhoud).

Opleveringsniveau en voorzieningen
Professionele kantoorruimtes op basis van een unieke all-in prijs, voorzien van:
- moderne uitstraling;
- kantoorunits in stijl ingericht;
- hoogwaardig opleveringsniveau;
- huidige kamerindeling middels scheidingswanden;
- supersnel internet;
- alle IT- en Telecominfrastructuur;
- meubilair;
- flexplekken;
- afgesloten kantoorruimte;
- moderne toegangscontrole.

Als huurder van een kantoorruimte krijgt u de beschikking over een groot aantal voorzieningen zoals:
- espressobar;
- zithoeken;
- receptie;
- kantine;
- sanitair;
- lift.

Naast de vele algemene voorzieningen waar u als huurder gebruik van kunt maken bestaat er bovendien de mogelijkheid om gebruik te maken van de volgende aanvullende voorzieningen:
- fitness;
- stomerijservice;
- vergaderruimte;
- parkeergarage.
?
Energielabel
B.

Aanvaarding
In overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1983 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 600 m² Energie Energieklasse B Energieindex 1.14 Energie einddatum 18-09-2027 Diversen In units vanaf 20 m² Locatie toelichting Gelegen in het hart van de stad Utrecht, naast het Centraal Station. Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig