Waltmann Bedrijfshuisvesting

Maliebaan 71
3581 CG Utrecht
Tel: 030-6622255
bedrijven@waltmann.nl
Papendorpseweg 95 BU, 3528 BJ Utrecht, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs op aanvraag
Papendorpseweg 95 Bu in Utrecht 3528 BJ

Omschrijving

Het gebouw Secoya is een harmonieus ensemble van vijf zeer representatieve gebouwen en belichaamt de natuur, balans tussen werk en privé, duurzaamheid en connectiviteit.
Deze vijf gebouwen zijn gelegen op het Utrechtse zakendistrict Papendorp. Papendorp kenmerkt zich door zijn prettige atmosfeer en groene, parkachtige omgeving.
Tevens is het zeer goed bereikbaar en centraal gelegen in het verkeersknooppunt van Nederland.
Deze locatie biedt een diversiteit aan mogelijkheden. Zowel op werkgebied als daarnaast. Op loopafstand bevindt zich brasserie de Steiger en zijn er ’s avonds bij het Secoya complex diverse bootcamp mogelijkheden. Verder bevinden zich in de directe omgeving van Secoya onder andere het Holiday-Inn Express hotel en een grote P&R Papendorp.
In dit gebouw biedt Color Business Center diverse kantoormogelijkheden. In deze dynamische locatie is het mogelijk om een eigen turn-key kantoor te huren. Ook zijn er diverse vergadermogelijkheden en zijn er diverse
co-werkplekken beschikbaar. In de omgeving zijn onder andere Bol.com, Deloitte, Unit4, KPMG, VvAA en Domus Medica gevestigd.

Bereikbaarheid
Papendorp is met de auto zeer goed bereikbaar. Papendorp heeft een directe op- en afrit aan de A2 en de A12 en via de Prins Clausbrug een verbinding met het centrum van de stad.
Via de apart gelegen busbanen zijn er snelle en hoogfrequente verbindingen van en naar het centrum van Utrecht en het centraal station. De bussen (lijn 24, 29, 48) vertrekken vanaf de Jaarbeurszijde en rijden onder andere richting Houten, Maarssen, Leidsche Rijn en Nieuwegein.

Oppervlakte
Voor de verhuur zijn er op de 1e verdieping van gebouw A diverse business units beschikbaar, variërend van 25 m², 35 m², 45 m², 55 m², 100 m² en 250 m², een hoger metrage in overleg.

Parkeren
Het gebouw beschikt over diverse parkeerplaatsen in de parkeergarage.

Huurprijs
Er zijn diverse business units beschikbaar, variërend van 25 m², 35 m², 45 m², 55 m², 100 m² en 250 m², een hoger metrage in overleg.
- € 250,- per werkplek per maand;
- € 30,- koffie en thee per persoon per maand;
- € 45,- telefoonbeantwoording volgens aangeleverd script;
- € 135,- per parkeerplaats plaats per maand exclusief BTW (indien beschikbaar).
Bovenstaande huurprijzen van de business units zijn inclusief servicekosten, internet en telefoon maar exclusief koffie en thee, vergaderruimte, parkeren en BTW.

Opleveringsniveau en voorzieningen
De business units worden opgeleverd in de huidige staat onder andere voorzien van:
- systeemplafonds met inbouwverlichting;
- huidige indeling;
- vloerbedekking;
- pantry's;
- toilet;
- vergaderruimtes;
- openbare business lounge.

Het gehuurde is inclusief:
- volledige receptie en 24/7 toegankelijk;
- dagelijkse schoonmaak en wekelijkse grote schoonmaak;
- meubilair en in te richten middels het “Design Your Office” concept;
- internet (wifi en kabel);
- lokaal adres, telefoonnummer + telefoons;
- gebruik van de algemene ruimtes;
- postservice;
- gas/water/elektra;
- lokale belastingen;
- servicekosten.

Energielabel
A.

Aanvaarding
In overleg, per direct is mogelijk.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2003 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 800 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.79 Energie einddatum 03-05-2028 Diversen In units vanaf 15 m² Locatie toelichting Gelegen op kantorenpark Papendorp. Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig