Waltmann Bedrijfshuisvesting

Maliebaan 71
3581 CG Utrecht
Tel: 030-6622255
bedrijven@waltmann.nl
Franciscusdreef 40 H, 3565 AC Utrecht, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 1.208,- p.m.
Franciscusdreef 40 H in Utrecht 3565 AC

Omschrijving

Binnen het bedrijfsverzamelcomplex ‘De Poort’ bevinden zich 31 moderne bedrijfs-/ kantoor-/showroomunits. De ideale plek voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf die behoefte hebben aan een eigen locatie.

Binnen het complex is nummer 40 H beschikbaar, een hoogwaardig afgewerkte unit welke direct te betrekken is. Op de begane grond bevindt zich circa 68 m² opslag-/bedrijfs-ruimte, welke perfect te gebruiken is voor een catering of afhaalbedrijf. De verdieping is 69 m² groot en is uitermate geschikt voor kantoorgebruik beide ruimtes zijn vrij van tussenwanden en geheel naar eigen inzicht opnieuw in te delen.

Bereikbaarheid
Met eigen vervoer
De unit is met de auto via de N237 (Zuilense Ring) uitstekend bereikbaar vanaf de rijkswegen A2 en A27. Via deze rijkswegen zijn de A12 en A28 uitstekend bereikbaar.

Het openbaar vervoer
In de nabijheid bevinden zich diverse bushaltes op loopafstand, waarvandaan regelmatig bussen vertrekken naar o.a. het Centraal Station van Utrecht.

Oppervlakte
Voor de verhuur is momenteel circa 137 m² v.v.o beschikbaar, verdeeld over:
- circa 68 m² bedrijfsruimte
- circa 69 m² kantoorruimte

Parkeren
2 parkeerplaatsen voor het object waarvan 1 voor de overheaddeur of vrij parkeren langs de openbare weg Nevadadreef / Franciscusdreef.

Begane grond
- Volledige meterkast v.v. aansluitingen op de nutsvoorzieningen en cai aansluiting;
- Betegelde toiletruimte v.v. fontein;
- TL-opbouwverlichting
- Houten trap naar verdieping;
- Brandslanghaspel;
- Krachtstroomaansluiting;
- Elektrische overheaddeur;
- Heater;
- Gladde betonvloer;
- Afzuigkap*;
- Vetafscheider*;
- Conform “warenwet” betegelde tussenmuur*;
- Deels betegelde muren.

Verdieping
- Pantry met spoelbak;
- CV met radiatoren;
- Systeemplafond v.v. ingebouwde verlichtingsarmaturen in de kantoorruimte op de verdieping;
- Afgewerkte wanden op de verdieping v.v. kabelgoten, wandcontactdozen en extra loze leidingen;
- Te openen ramen;
- Huidige vloerbedekkingen;
- Nood uitverlichting.

* Deze zaken kunnen enkel overgenomen worden indien er voor 1 december 2019 tot overeenstemming kan worden gekomen. Tevens zouden enkele keukenartikelen overgenomen kunnen worden. Bij overname komt eventueel onderhoud, vervanging of reparatie is voor rekening en risico huurder.

Vloerbelasting
Begane grond: Circa 1.000 kg/m²
Verdieping: Zoveel als bouwkundig is toegestaan

€ 10,- per maand te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot voor de navolgende leveringen en diensten:
- Periodieke schoonmaak straatkolken buitenterrein;
- Elektraverbruik algemene ruimten;
- Onderhoud bestrating/huisnummering;
- Gevelreiniging;
- Administratiekosten.

Huurder is direct zelfstandig contractant van de desbetreffende nutsbedrijven en draagt zorg voor het afsluiten van correcte overeenkomsten.

Bestemming
De onroerende zaak valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Overvecht 1e herziening. Op grond van de planvoorschriften is de bestemming “bedrijf tot en met categorie 3.1 deels 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten” alsmede detailhandel in auto’s, motoren, boten en caravans en de daarmee samenhangende detailhandel in onderdelen en accessoires, en aan de bedrijfsactiviteiten ondergeschikte en daarmee samenhangende kantoorruimte.
Burgemeester en wethouders zijn bevoegd bij een omgevingsvergunning detailhandel toe te staan in keukens, badkamers, tegels en sanitair en daarmee rechtstreeks samenhangende artikelen zoals inbouwapparatuur, accessoires, onderhoudsmiddelen, onderdelen en/of materialen;
woninginrichting (meubels, vloerbedekking, woningtextiel, verlichting) en bouwmarkten.

Een catering of afhaalbedrijf is hier ook toegestaan

Aanvaarding
Per 1 januari 2020
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.208,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Servicekosten € 10,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2009 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 154 m² Vloerbelasting 1000 kg/m² Vrije hoogte 311 cm Oppervlakte kantoorruimte 77 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig