Waltmann Bedrijfshuisvesting

Maliebaan 71
3581 CG Utrecht
Tel: 030-6622255
bedrijven@waltmann.nl
Nevadadreef 23 b, 3565 CA Utrecht, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 20.000,- p.j.
Nevadadreef 23 B in Utrecht 3565 CA

Omschrijving

Binnen het bedrijfsverzamelcomplex ‘De Poort’ bevinden zich 31 moderne bedrijfs-/kantoor-/showroomunits. De ideale plek voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf die behoefte hebben aan een eigen locatie.

Binnen het complex is nummer 23 B beschikbaar, een hoogwaardig afgewerkte unit welke direct te betrekken is. Dit kantoor van circa 165 m² v.v.o. bevindt zich in zijn geheel op de eerste verdieping. Door de huidige indeling met een grote centrale ruimte met podium is de unit uitermate geschikt voor kantoorgebruikers met trainingsdoeleinden.

Bereikbaarheid
Met eigen vervoer
De kantoorruimte is met de auto via de N237 (Zuilense Ring) uitstekend bereikbaar vanaf de rijkswegen A2 en A27. Via deze rijkswegen zijn de A12 en A28 uitstekend bereikbaar.

Het openbaar vervoer
In de nabijheid bevinden zich diverse bushaltes op loopafstand, waarvandaan regelmatig bussen vertrekken naar o.a. het Centraal Station van Utrecht.

Oppervlakte
Voor de verhuur is momenteel circa 165 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar op de eerste verdieping.
Metrage conform NEN2580 meetrapport.

Parkeren
Vrij parkeren langs de openbare weg Nevadadreef.

Opleveringsniveau en voorzieningen
Entree/Algemene ruimte
- Volledige meterkast v.v. aansluitingen op de nutsvoorzieningen in een aparte ruimte op de begane grond;
- Dubbele algemene entree deur op de begane grond;
- Tegelvloer in de algemene ruimte op de begane grond
- Tapijtvloer in de algemene ruimte op de trap en de verdieping.

Verdieping
- Dubbele deels betegelde toiletruimte;
- Twee wastafels;
- Keuken v.v. vaatwasser en koelkast;
- Huidig podium;
- Huidige vloerbedekking;
- Verlaagd plafond v.v. tl-verlichting;
- Deels te openen ramen;
- Brandslanghaspel.

Bestemming
De onroerende zaak valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Overvecht en omgeving’. Op grond van artikel 5 van de planvoorschriften is de bestemming van het gebouw “bedrijf tot en met categorie 3.1 deels 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten” en derhalve bestemd bedrijfsactiviteiten in de categorie 1 t/m 3.1 deel 3.2 en daarmee samenhangende kantoorruimte.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 20.000,- per jaar Aanvaarding Direct BTW van toepassing Ja Servicekosten € 10,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2009 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 165 m² Perceeloppervlakte 800 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 165 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig