Terug naar de resultaten
Nieuw
Van Deventerlaan 31 in Utrecht 3528 AG

Van Deventerlaan 31

3528 AG Utrecht
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Modern, stijlvol en tegelijkertijd comfortabel en duurzaam in een parkachtige omgeving. Hét beeldbepalende kantoor van Papendorp, dat is gebouw LIFE in Utrecht. Een plek die draait om prettig en efficiënt werken in combinatie met ontmoeten, inspiratie en de natuur.

Kantorenconcept BRIGGS biedt vele mogelijkheden voor de huur van kleinere en grotere kantoorunits. In het sociale hart...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 250 m² In units vanaf 25 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Modern, stijlvol en tegelijkertijd comfortabel en duurzaam in een parkachtige omgeving. Hét beeldbepalende kantoor van Papendorp, dat is gebouw LIFE in Utrecht. Een plek die draait om prettig en efficiënt werken in combinatie met ontmoeten, inspiratie en de natuur.

Kantorenconcept BRIGGS biedt vele mogelijkheden voor de huur van kleinere en grotere kantoorunits. In het sociale hart van het pand kan men afspreken met relaties, zelf aan een bureau of tafel werken of een dedicated desk huren zodat je iedere dag je eigen plek hebt. Het restaurant en de bar serveren een heerlijke lunch en een goede kop koffie. De hospitality is altijd aanwezig voor het ontvangen van klanten, reserveringen van vergaderruimtes of andere vragen.

Kies een werkplek of kantoor wat het beste bij jou of jouw bedrijf past:

Tailor Made Offices
Uw eigen kantoor. Mooie kantoorruimtes naar eigen inzicht in te richten, inclusief hoogwaardige vloerafwerking en 24/7 toegankelijk. Geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven, ruimtes vanaf 100 m² tot 700 m² beschikbaar. Te huur vanaf 1 jaar, zonder onverwachte additionele kosten. Gratis gebruik van de vergaderfaciliteiten in het kantoorpand. Life-cooking Restaurant en Grab & Go bar in sociale hart.

Serviced Offices
Uw eigen kantoor volledig ingericht. Schitterende kantoorunits, met een hoogwaardig afwerkingsniveau en volledig ingericht, 24/7 toegankelijk en direct beschikbaar. Geschikt voor bedrijfsvoering vanaf 2 werkplekken (25m2 tot 75m2), luxe pantry op de verdieping en inclusief gratis gebruik van vergaderfaciliteiten en schoonmaak. Te huur vanaf 1 maand, zonder onverwachte additionele kosten. Life-cooking Restaurant en Grab & Go bar in sociale hart.

Memberships
BRIGGS Memberhips bieden comfortabele en full-service flexplekken in het sociale hart van het gebouw. Hierbij is het mogelijk een dedicated desk te boeken die voor een bepaalde periode voor je wordt gereserveerd, iedere dag je eigen vaste desk. Met een membership heb je gelijk toegang tot de network-community, snelle wifi, Meet & Greet in het sociale hart.

Services
- Welkom van uw bezoek door onze hospitality;
- Meet & Greet in het sociale hart;
- Directe toegang WIFI en glasvezel;
- Luxe pantry op de verdieping;
- Additionele werk, lunch en lounge ruimte;
- Volledige ontzorging door het Life Office Team;
- Community management voor uw netwerk;
- Fitnessruimte vrij toegankelijk.

Locatie
Het kantoorgebouw is gelegen op kantorenpark Papendorp, aan de Zuid-Westzijde van Utrecht. Papendorp is ontwikkeld met aandacht voor de omgeving (bijzonder veel aandacht voor groenzones) en architectuur. Het park heeft daardoor een hoogwaardige uitstraling en een parkachtige inrichting.
Op een zichtlocatie vanaf het verkeersplein Oudenrijn aan de rand van de kantorenlocatie Papendorp is dit prominente gebouw gelegen.

Bereikbaarheid
Geen kantoorlocatie in Nederland is zo goed bereikbaar als het parkachtige Papendorp. Of u nu met eigen vervoer of met openbaar vervoer reist.

Per auto
Papendorp ligt direct aan de snelwegen A2 en A12 met directe ontsluiting naar de A27 en A28 en, via de Prins Clausbrug, een directe verbinding naar het centrum van Utrecht alsmede binnenkort – via het Marinus van Tyrusviaduct – ook naar de diverse deelwijken in Leidsche Rijn. Het park heeft een eigen P&R met goede ov-aansluitingen.

Per OV vanuit Utrecht CS
Dankzij de vrije busbanen zijn er de hele dag door snelle en hoogfrequente verbindingen van en naar Utrecht CS, het ov-hart van Nederland. De eerste bus rijdt om 6.14 uur, de laatste vertrekt om 0.51 uur. Vanaf Utrecht CS Jaarbeurszijde vertrekken de U-ov-lijnen 24 en 29 op maandag tot en met vrijdag naar Papendorp en vice versa. Lijn 24 rijdt in de spits om de 8 minuten en lijn 29 om de 15 minuten. In de daluren rijden deze lijnen om het half uur.

Per OV vanuit Houten, Maarssen, Leidsche Rijn en Nieuwegein
Vanuit Houten, Maarssen, Leidsche Rijn en Nieuwegein is Papendorp op werkdagen bereikbaar met de U-ov-lijn 48. Lijn 48 rijdt in de spits om het kwartier en in het dal om het half uur.

Oppervlakte
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 14.847 m².
Voor de verhuur kunnen wij business units aanbieden vanaf circa 25 m² gelegen op de 1e en 2e verdieping.

Begane grond: centrale entree
1e verdieping: serviced offices en restaurant
2e verdieping: taylor made offices - vanaf circa 100 m² tot circa 700 m² v.v.o.

Huurprijs
Op aanvraag.

Parkeren
Parkeernorm 1:55, totaal 266 parkeerplaatsen.

Servicekosten
Op aanvraag.

Energielabel
A.

Aanvaarding
In overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2007 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 250 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 09-06-2025 Diversen In units vanaf 25 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
250 m²
In units vanaf
25 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Verzamelgebouw
Receptie, kantine, vergaderruimte, sanitair, pantry/keuken

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.