Terug naar de resultaten
Te huur
Van Deventerlaan 31 - 51 in Utrecht 3528 AG

Van Deventerlaan 31 - 51

3528 AG Utrecht
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Een iconisch pand centraal gelegen langs de A2 is LIFE Utrecht: een kantoorgebouw op topniveau met verschillende custom-made huisvestingsconcepten voor onze gasten.

Modern, stijlvol, comfortabel, duurzaam en ruimtelijk in een parkachtige omgeving. Hét beeldbepalende kantoor van Papendorp, dat is LIFE Utrecht. Een multi-tenantkantoor dat inspireert op de best bereikbare high-end...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 680 m² In units vanaf 30 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Een iconisch pand centraal gelegen langs de A2 is LIFE Utrecht: een kantoorgebouw op topniveau met verschillende custom-made huisvestingsconcepten voor onze gasten.

Modern, stijlvol, comfortabel, duurzaam en ruimtelijk in een parkachtige omgeving. Hét beeldbepalende kantoor van Papendorp, dat is LIFE Utrecht. Een multi-tenantkantoor dat inspireert op de best bereikbare high-end kantoorlocatie van Nederland. Een plek die draait om prettig en efficiënt werken in combinatie met ontmoeten, leven en in de natuur zijn. LIFE Utrecht verbindt: van het gebouw met de natuur tot ondernemingen met individuele kenniswerkers. Een unieke plek zowel verrassend, spannend als origineel. Je huurt alleen wat je nodig hebt. Faciliteiten en diensten bieden optimaal de kracht van LIFE Utrecht: verbinden.

Kantoorruimtes stemmen we af op onze gasten en niet andersom. Het gebouw voorziet in de verschillende behoeften, zoals een mooi bedrijfsrestaurant waarin de dagverse aanvoer van producten centraal staat en huurmogelijkheden aansluitend op de wens voor de bedrijfsvoering. Dit levert een zeer efficiënt gebruik van het gebouw op en minimaliseert de kosten. LIFE Utrecht biedt een ideale huisvesting, met het gewenste oppervlak, contractduur en opleveringsniveau van de eigen kantoorplek. Voor specifieke wensen voor uw kantoorruimte, onze build- en designafdeling helpt met alle plezier.

Services in LIFE Utrecht:
- centrale receptie
- vergaderfaciliteiten
- flexibele werkplekken
- fitness

Tailor made offices:
- hoogwaardige vloerafwerking
- community management
- gratis gebruik van de vergaderfaciliteiten
- een luxe pantry op de verdieping
- huurperiodes vanaf een jaar

Locatie
Het kantoorgebouw is gelegen op kantorenpark Papendorp, aan de Zuid-Westzijde van Utrecht. Papendorp is ontwikkeld met aandacht voor de omgeving (bijzonder veel aandacht voor groenzones) en architectuur. Het park heeft daardoor een hoogwaardige uitstraling en een parkachtige inrichting.

Op een zichtlocatie vanaf het verkeersplein Oudenrijn aan de rand van de kantorenlocatie Papendorp, is dit prominente gebouw gelegen ter grootte van circa 14.846 m², verdeeld over 11 bouwlagen alsmede circa 266 parkeerplaatsen.

Bereikbaarheid
Centraal en zeer goed bereikbaar. Of u nu met eigen vervoer of met openbaar vervoer reist.

Per auto
Papendorp ligt direct aan de snelwegen A2 en A12 met directe ontsluiting naar de A27 en A28 en, via de Prins Clausbrug, een directe verbinding naar het centrum van Utrecht alsmede binnenkort – via het Marinus van Tyrusviaduct – ook naar de diverse deelwijken in Leidsche Rijn. Het park heeft een eigen P&R met goede ov-aansluitingen.

Per OV vanuit Utrecht CS
Dankzij de vrije busbanen zijn er de hele dag door snelle en hoogfrequente verbindingen van en naar Utrecht CS, het ov-hart van Nederland. De eerste bus rijdt om 6.14 uur, de laatste vertrekt om 0.51 uur. Vanaf Utrecht CS Jaarbeurszijde vertrekken de U-ov-lijnen 24 en 29 op maandag tot en met vrijdag naar Papendorp en vice versa. Lijn 24 rijdt in de spits om de 8 minuten en lijn 29 om de 15 minuten. In de daluren rijden deze lijnen om het half uur.

Per OV vanuit Houten, Maarssen, Leidsche Rijn en Nieuwegein
Vanuit Houten, Maarssen, Leidsche Rijn en Nieuwegein is Papendorp op werkdagen bereikbaar met de U-ov-lijn 48. Lijn 48 rijdt in de spits om het kwartier en in het dal om het half uur.

Oppervlakte
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 14.847 m².
Voor de verhuur kunnen wij business units aanbieden vanaf circa 30 m² gelegen op de 2e verdieping.

Begane grond centrale entree
1e verdieping serviced offices restaurant
2e verdieping taylor made offices totaal circa 680 m² v.v.o.

Huurprijs
Vanaf € 175,- per m² per jaar, excl. BTW.

Parkeren
Parkeernorm 1:55, totaal 266 parkeerplaatsen
Vanaf € 1.350,- per plaats per jaar, excl BTW.

Servicekosten
€ 50,- per m² per jaar, excl. BTW.

Aanvaarding
In overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2007 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 680 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 09-06-2025 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 266 parkeerplaats(en) Prijs per overdekt parkeerpl. p/j € 1.350,- excl. BTW Diversen In units vanaf 30 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
680 m²
In units vanaf
30 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Verzamelgebouw
Receptie, kantine, vergaderruimte, sanitair, pantry/keuken

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.