Terug naar de resultaten
Te huur
Newtonlaan 115 in Utrecht 3584 BH

Newtonlaan 115

3584 BH Utrecht
Huurprijs € 140,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Zen Building, gelegen op kantorenpark Rijnsweerd Noord te Utrecht betreft een hoogwaardig gebouw op een goed bereikbare, representatieve locatie. Onder het gebouw bevindt zich een beveiligde parkeergarage. Daarnaast zijn er 9 buitenparkeerplaatsen. Na binnenkomst via de representatieve entree bevindt er zich een entreehal met bemande receptie. Deze entree, alsmede het trappenhuis en de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 2505 m² In units vanaf 350 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Zen Building, gelegen op kantorenpark Rijnsweerd Noord te Utrecht betreft een hoogwaardig gebouw op een goed bereikbare, representatieve locatie. Onder het gebouw bevindt zich een beveiligde parkeergarage. Daarnaast zijn er 9 buitenparkeerplaatsen. Na binnenkomst via de representatieve entree bevindt er zich een entreehal met bemande receptie. Deze entree, alsmede het trappenhuis en de verdiepingsvloeren, worden momenteel geüpgraded.
Middels een open, centraal in het gebouw gelegen hoofdtrappenhuis en liften zijn de verdiepingsvloeren te bereiken. Op de begane grond bevindt zich een bedrijfsrestaurant welke in overleg met zittend huurder Regus kan worden gebruikt.

Locatie
Zen Building is gelegen in kantorenpark Rijnsweerd aan de oostzijde van Utrecht. Ten oosten van Rijnsweerd bevindt zich het Utrecht Science Park, het universiteitsterrein van de stad Utrecht, ten westen bevindt zich de Maliebaan en Nachtegaalstraat, met alle voorzieningen van dien. Het kantorenpark kent een actief parkmanagement, Stichting Kantorenpark Rijnsweerd, welke zich onder andere inzet voor goede communicatie tussen ondernemers eigenaren en overheden en draagt zorg voor de beveiliging en het beheer de openbare ruimte.

Rijnsweerd is met name in trek bij zakelijke dienstverleners, (semi-) overheidsinstellingen en maatschappelijke organisaties. Kantoorgebruikers in het gebied zijn onder andere aansprekende namen als de Provincie Utrecht, ASR Verzekeringen, PWC, EY, FNV en De advocaten van Van Riet.

Op kantorenpark Rijnsweerd bevinden zich een tweetal horecagelegenheden te weten: Bar Lot en Bar Beton. Bij Bar Lot serveert men lunch, diner, borrel of verzorgt catering voor omliggende bedrijven. Bar Beton Rijnsweerd is gesitueerd in het voormalig Provinciehuis en is een high-end congres- en vergadercentrum voorzien van een schitterende inrichting en de sfeer van een koffiebar.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per auto is uitstekend. De locatie is zeer snel bereikbaar vanaf de A27 en A28 via knooppunt Rijnsweerd. Daarnaast zijn de rijkswegen A2 en A12 binnen 5 minuten bereikbaar via de Waterlinieweg en de A27. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken. Een busverbinding over een vrije busbaan, en in de toekomst een tram, geeft iedere 10 minuten een connectie met NS-station Utrecht Centraal Station, het grootste treinstation van Nederland.

Parkeren
Onder het gebouw bevindt zich een beveiligde parkeergarage (parkeernorm 1:88).

Oppervlakte
Een totaal van circa 2.505 m² is voor verhuur beschikbaar, als volgt verdeeld:

3e verdieping : circa 350 m² kantoorruimte
4e verdieping : circa 1.040 m² kantoorruimte
5e verdieping : circa 1.115 m² kantoorruimte

Deelverhuur is bespreekbaar.

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 140,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.
Parkeren
€ 1.000,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

BTW
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt opslag van 4% op bovengenoemde huurprijzen.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt in huidige staat opgeleverd, inclusief:
- Representatieve entree inclusief mechanische schuifdeur;
- Zonwerende, isolerende beglazing;
- Mechanische ventilatie voorzien van topkoeling;
- Systeemplafonds inclusief energiezuinige verlichtingsarmaturen;
- Drievoudig gecompartimenteerde wandkabelgoten;
- Pantryfaciliteiten per verdieping;
- Kabelgoten ten behoeve van databekabeling;
- 2 dertien persoonsliften;
- Sanitaire voorzieningen per verdieping;
- Invalidentoilet;
- Centrale aansluiting glasvezelinternet (VodafoneZiggo).

Servicekosten
€ 34,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Energielabel
C.

Aanvaarding
In overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 140,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 34,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1999 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 2505 m² Energie Energieklasse C Energieindex 1.28 Energie einddatum 20-04-2020 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 9 parkeerplaats(en) Prijs per overdekt parkeerpl. p/j € 1.000,- excl. BTW Diversen In units vanaf 350 m² Locatie Kantorenpark Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
2505 m²
In units vanaf
350 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie, topkoeling
Meetcertificaat aanwezig
Ja

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.