Terug naar de resultaten
Te koop
4E Regimentsdok, Unit 7 in Nieuwegein 3433 KT

4e Regimentsdok, unit 7

3433 KT Nieuwegein
Koopprijs € 234.950,- v.o.n. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
De laatste beschikbare bedrijfsruimte van dit nieuwbouwproject op Bedrijvenpark “Het Klooster” te Nieuwegein, biedt onderdak aan in totaal 16 bedrijfsunits en 32 bijbehorende parkeerplaatsen. De kavel is gesitueerd op bedrijvenpark Het Klooster. Bedrijvenpark Het Klooster is door zijn ligging bij uitstek geschikt voor logistieke bedrijven, transport, distributie, opslag, overslag en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 206 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De laatste beschikbare bedrijfsruimte van dit nieuwbouwproject op Bedrijvenpark “Het Klooster” te Nieuwegein, biedt onderdak aan in totaal 16 bedrijfsunits en 32 bijbehorende parkeerplaatsen. De kavel is gesitueerd op bedrijvenpark Het Klooster. Bedrijvenpark Het Klooster is door zijn ligging bij uitstek geschikt voor logistieke bedrijven, transport, distributie, opslag, overslag en productie. Vanuit de gemeente worden hoge eisen gesteld aan de nieuwbouw ontwikkelingen waardoor er een zeer representatief hoogwaardig bedrijvenpark ontstaat. Het parkmanagement op bedrijvenpark Het Klooster bewaakt en handhaaft integraal de kwaliteit van het park. Bedrijven die zich reeds hebben gehuisvest zijn o.a.: XPO, DHL, Post NL, Bouwcenter, Aannemersbedrijf Van den Heuvel, Pack en Parcel, Fiege.

Bereikbaarheid met de auto
Bedrijvenpark "Het Klooster" is met de auto uitstekend bereikbaar vanuit het hele land. Via de vaste brug over het Lekkanaal is het centrum van Nieuwegein snel bereikbaar. Bedrijvenpark Het Klooster heeft een eigen op- en afrit naar de snelweg A27 en ligt in de driehoek van de verkeersaders van Nederland, de A2, de A12 en de A27. Via deze wegen zijn de belangrijkste steden in heel Nederland goed bereikbaar. Van Amsterdam tot Maastricht, van Den Haag tot Arnhem en van Hilversum tot Breda.

Met openbaar vervoer
Buslijn 65 rijdt iedere 30 minuten naar station Utrecht Centraal. De reistijd bedraagt circa 30 minuten.

Met de fiets
Via diverse fietsroutes is bedrijvenpark "Het Klooster" uitstekend bereikbaar.

Vloeroppervlakte
Voor de verkoop is bedrijfsunit 7 beschikbaar ter grootte van circa 206 m² b.v.o. verdeeld over:
- begane grond circa 88 m² b.v.o.
- 1e verdieping circa 59 m² b.v.o.
- 2e verdieping circa 59 m² b.v.o.

Parkeren
Bij de bedrijfsunit behoren 2 toegewezen parkeerplaatsen, nummer 13 en 14.

De vermelde metrage(s) zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan er geen enkel recht aan de genoemde metrage(s) worden ontleend.

Koopsom
€ 234.950,- v.o.n., te vermeerderen met BTW.

De bedrijfsunits worden gebouwd op eigen grond, dus niet op erfpacht. Wat een voordeel is. Iedere bedrijfsunit beschikt naast een overheaddeur tevens over een aparte toegangsdeur. Alle units zijn voorzien van een geïsoleerde betonnen begane grondvloer, betonnen verdiepingsvloer en betonnen dakvloer. De bedrijfsunits mogen worden gebruikt voor allerlei doeleinden: zie hiervoor ook het Bestemmingsplan. De uitstraling van het complex is modern en representatief en de diversiteit aan units is de kracht van dit project. Want hierdoor worden uiteenlopende ondernemingen bijeen gebracht die van elkaars kracht en uitstraling kunnen profiteren. De verscheidenheid van verschillende ondernemers binnen een gebouw past bij de ambitie en flexibiliteit die startende ondernemers en kleine bedrijven zo kenmerkt.

Ontwikkeling
Atelier ir. M. el Haroui en Bouwbedrijf B&S Bouw hebben de handen ineengeslagen om de 16 bedrijfsunits te ontwerpen, ontwikkelen en te realiseren. Zij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen en bouwen van dit type bedrijfsunit, o.a. in Amsterdam, Almere, Lelystad, Rijswijk, Dronten, Oostzaan en Zaandam.

Algemene bepalingen aankoop
Als u besluit tot aankoop wordt er een koopovereenkomst en een aannemingsovereenkomst getekend. Al het eventuele meer- en minderwerk wordt daarna schriftelijk vastgelegd.

Kosten unit
In de prijs v.o.n. (vrij op naam en exclusief BTW) is inbegrepen:
• Grondaankoopkosten
• Bouwkosten
• Akte kosten overdracht en splitsing
• Kadastraal recht
• Legeskosten
• Honorarium ontwerp en tekenwerk
• Honorarium constructietekeningen en -berekeningen
• Ontwikkel-, verkoop- en begeleidingskosten
• Aansluitkosten nutsbedrijven, exclusief tv- en telefoonaansluiting.

Betalingen
De koper betaalt in een aantal termijnen de diverse stadia van de bouw. Betalingen en wijze van betaling zijn vermeld in de koopovereenkomst en aannemingsovereenkomst. De 1e termijn, bij levering, zal de grondtermijn, inclusief ontwikkelkosten zijn. De overige bouwtermijnen worden tijdens de bouw in rekening gebracht, afhankelijk van de stand van de bouwwerkzaamheden. Binnen 21 dagen na ondertekening van de overeenkomst dient koper een waarborgsom te storten van 10% van de koopsom bij de notaris. In plaats van de waarborgsom kan de koper een bankgarantie stellen.

Energielabel
Verkoper stelt zich op het standpunt dat bij oplevering geen energielabel utiliteit hoeft te worden afgegeven in de zin van het bij oplevering van het casco geldende Besluit Energieprestatie Gebouwen (BEG), aangezien door de casco oplevering van het verkochte onvoldoende gegevens beschikbaar zijn om volgens het voorgeschreven ISSO protocol BRL 9500-06 een energielabel te kunnen opstellen. Afhankelijk van de gebouwfuncties die koper aan het gekochte toekent, kan er sprake zijn van de verplichting tot afmelden van een energielabel. Koper neemt zelf de regie op zich voor het correct laten opstellen en tijdig laten afmelden van dit energielabel, hierbij inbegrepen de verplichting om te blijven voldoen aan het Bouwbesluit en dan met name de energieprestatie eisen van het Bouwbesluit.

Appartementsrechten
De uitgegeven grond en de daarop te realiseren bebouwing wordt gesplitst in appartementsrechten. Elke koper wordt eigenaar van een appartementsrecht, welk het recht geeft op het uitsluitende gebruik daarvan. Elke koper wordt mede-eigenaar van het gemeenschappelijke buitenterrein. Voor het beheer hiervan wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren opgericht.

Vereniging van Eigenaren (VVE)
Voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen, waaronder het gemeenschappelijke buitenterrein, wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren (kortweg VvE) opgericht. Een koper is verplicht lid te worden van de Vereniging van Eigenaren. De belangrijkste taken en bevoegdheden van deze vereniging zijn:
• Het beheer van de gemeenschappelijke zaken, zoals het buitenterrein;
• Het opstellen van een huishoudelijk reglement met daarin regels voor het gebruik van de gemeenschappelijke gedeelten;
• Het beheer van de middelen die door de eigenaren aan de VvE ter beschikking zijn gesteld.

Bij overdracht van het appartementsrecht is koper reeds een eerste bijdrage aan de vereniging verschuldigd. De daaropvolgende (maandelijkse) bijdragen zullen door de eigenaren (leden van de vereniging) worden vastgesteld.
Deze bijdragen zijn bedoeld om onder andere de navolgende zaken collectief te regelen/betalen:
• De opstalverzekering;
• De aansprakelijkheidsverzekering;
• Reservering voor groot onderhoud, waaronder met name begrepen het dak.

Daarnaast kunnen onder andere de navolgende zaken, na goedkeuring door de vergadering, collectief worden geregeld:
• Gevelreiniging;
• Onderhoud van evt. gemeenschappelijke groenvoorziening;
• Gladheidsbestrijding op het buitenterrein;
• Gemeenschappelijke glasbewassing.

Collectief Parkmanagement
De Vereniging Bedrijvenpark Het Klooster regelt het parkmanagement van het bedrijventerrein. Als gebruiker van het terrein ben je verplicht lid te worden van de Vereniging. Zo’n collectief waarborgt van dag één dat het onderhoud geen onderschoven kindje wordt.

Het nieuw gebouwde bedrijfsgebouw voldoet aan de hedendaagse isolatienormen, zijnde als volgt:
• Begane grondvloeren: Rc 3,5 m² k/W;
• Gevels: Rc 4,5 m² k/W;
• Daken: Rc 6,0 m² k/W.

Aanvang en oplevering
De start van dit project is afhankelijk verlening bouwvergunning en minimaal verkochte voorverkooppercentage van 15 van de 16 bedrijfsunits (of eerder als initiatiefnemer dit wenst). Bij oplevering zullen beide partijen aanwezig zijn waar dan eventuele gebreken of tekortkomingen worden vastgelegd, deze zullen nadien door de aannemer worden verholpen. De opleveringsdatum wordt de koper uiterlijk 14 dagen ervoor schriftelijk kenbaar gemaakt. Alle eerder door de koper ingewonnen informatie betreft dan ook prognoses waaraan de koper geen enkel recht kan ontlenen.

Afwerking
De unit is degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van moderne bouw- en isolatiematerialen. Zie hiervoor de technische omschrijving.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 234.950,- vrij op naam Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2020 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 206 m² Vloerbelasting 1250 kg/m² Vrije hoogte 375 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
BTW belast
Ja
Oppervlakte
206 m²
Vrije hoogte
375 cm
Vloerbelasting
1250 kg/m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring