Waltmann Bedrijfshuisvesting

Maliebaan 71
3581 CG Utrecht
Tel: 030-6622255
bedrijven@waltmann.nl
Strijkviertel 46 B, 3454 PN De Meern, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 22.500,- p.j.
Strijkviertel 46 B in De Meern 3454 PN

Omschrijving

Omschrijving :
Het betreft hier een bedrijfsunit bestaande uit bedrijfsruimte met kantoorruimte, welke deel uitmaakt van een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw. Het bedrijfsverzamelgebouw is onderverdeeld in vier onafhankelijke bedrijfsobjecten. Het object is gelegen op het bedrijventerrein ‘Oudenrijn’ te De Meern. Kenmerkend voor het terrein is het gemengde karakter met bedrijven uit de sectoren handel, industrie en transport. Op het bedrijventerrein Oudenrijn zijn onder andere de navolgende bedrijven gevestigd: Gamma, Albron, Bavaria N.V. en Velux Nederland.

Ligging c.q. bereikbaarheid:
Door de centrale ligging op het knooppunt Oudenrijn aan zowel de Rijksweg A2 als A12 is het bedrijfsverzamelgebouw uitstekend bereikbaar met de auto. Het bedrijventerrein is met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken, er rijden meerdere buslijnen vanaf Utrecht CS richting het bedrijventerrein Oudenrijn. De bushalte bevindt zich in de directe omgeving van het bedrijfsverzamelgebouw.

Vloeroppervlakte:
Totaal ca. 448 m² verhuurbaar vloeroppervlak, als volgt verdeeld:
- Ca. 314 m² bedrijfsruimte gelegen op de begane grond;
- Ca. 52 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond
- Ca. 82 m² kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping.

Voor de berekening van de oppervlakten is gebruik gemaakt van de meetnorm conform het normblad NEN 2580. Het meetrapport is beschikbaar.

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte staat, onder andere voorzien van:
- Loopdeur;
- Overheaddeur handbedienbaar;
- Wandgoot t.b.v. databekabeling;
- Elektrische installatie;
- Laminaatvloer (deels);
- Betonvloer;
- Lichtstraat;
- Tl-verlichtingsarmaturen;
- Heater;
- Systeemplafond v.z.v. tl-inbouwverlichting;
- Scheidingswanden;
- Radiatoren;
- Pantry;
- Toilet;
- Vloerbelasting bedrijfsruimte ca. 1.500 kg/m².

Parkeergelegenheid:
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Aanvaarding:
Per direct.

Bestemming en gebruik:
Ter plaatse vigeert het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Oudenrijn, De Meern”. Blijkens de plankaart geldt ter plaatse de bestemming “bedrijventerrein”, functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.1.

Huurder dient zich ervan te vergewissen dat het gehuurde de eigenschappen bezit, benodigd voor het door hem beoogde gebruik en dat het beoogde gebruik past binnen het vigerende bestemmingplan.

Een bestemming kan aan verandering onderhevig zijn. Raadpleeg derhalve voor de actuele gegevens de website ruimtelijkeplannen.nl, de website van de betreffende gemeente of neem contact op met ons kantoor.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Nutsvoorzieningen:
Het aangaan van overeenkomsten tot levering van gas, water en energie met de nutsbedrijven zal door of vanwege huurder geschieden. Voor rekening van huurder zijn de kosten voor het verbruik van water en energie (elektra en gas) van het gehuurde alsmede eventueel vastrecht en meterhuur.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 22.500,- per jaar Aanvaarding Per 01-06-2019 BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1993 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 448 m² Perceeloppervlakte 1621 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 560 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 314 m² Oppervlakte kantoorruimte 134 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig