Waltmann Bedrijfshuisvesting

Maliebaan 71
3581 CG Utrecht
Tel: 030-6622255
bedrijven@waltmann.nl
Bascule 1, 3981 PH Bunnik, Kantoorruimte (BOG) Koopprijs € 289.250,- v.o.n.
De bedrijfsunits worden standaard opgeleverd met overheaddeur op de begane grond.<BR>Als meerwerkoptie kan deze vervangen worden door een glazen pui zoals hier afgebeeld.

Omschrijving

TE KOOP: NIEUWBOUW KANTOOR-/BEDRIJFSVILLA’S (De bouw is gestart!)

Omschrijving
Ben jij op zoek naar een zakelijke ruimte van tussen de 191 en 237 m2 die karakteristiek, centraal gelegen en bovendien duurzaam is? De Fruitplukker biedt vijf ruime, lichte kantoor-/bedrijfsvilla’s te koop aan, die je naar eigen wensen en bestemming kunt indelen. Of dat nu bijvoorbeeld gaat om een kantoor of een combinatie van kantoor met een praktijkruimte, bedrijfsruimte of zorginstelling of juist met een culturele, religieuze of onderwijsbestemming. Er is heel veel mogelijk. Deze kantoor-/bedrijfsvilla ligt op de rand van wonen en werken in Bunnik, naast Utrecht en de A12. Centraler kan dus eigenlijk niet.

Op De Fruitplukker zit je tussen gelijkgestemde, inspirerende ondernemers op een ruim opgezet, groen terrein. Er heerst een fijne, vertrouwde sfeer. Dat voel je direct als je het terrein opkomt. En als je denkt dat het niet beter kan: jouw kantoor-/bedrijfsvilla is op de toekomst voorbereid. Standaard voorzien van zonnepanelen en perfect geïsoleerd. Duurzaamheid staat boven alles. Lees hieronder vooral in detail verder over de verschillende aspecten die jou aanspreken. Meer weten? Neem contact met ons of bezoek ons op internet.

NAAR EIGEN WENSEN IN TE DELEN
Jouw kantoor-/bedrijfsvilla is in te delen op basis van jouw wensen en bestemming. In principe leveren wij de ruimte casco op met zonnepanelen. Heb je liever dat we meedenken over de indeling van jouw pand of de totale afbouw verzorgen? Dat kan uiteraard ook. Wil je weten wat het opleveringsniveau is of welke materialen er worden gebruikt? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. De villa's zijn zo voorbereid zodat een (plateau)lift mogelijk is.

DUURZAAMHEID BOVEN ALLES
Alle panden op De Fruitplukker zijn op de duurzame toekomst voorbereid. Dat betekent CO2-neutraal; goed geïsoleerd, geen gas maar zonnepanelen. Noem het maar op. Daarnaast zijn ze in een handomdraai aangesloten op het glasvezelinternet. De voorzieningen hiervoor zijn al aanwezig.

CENTRALE LIGGING
De kantoor-/bedrijfsvilla’s worden gebouwd in Bunnik, naast Utrecht. Centraler kan dus eigenlijk niet. Omdat de locatie goed bereikbaar is vanuit verschillende delen van het land (Amsterdam, Den Haag, Den Bosch, Rotterdam en Arnhem zijn allemaal binnen 45 minuten bereikbaar) maak je als ondernemer gebruik van een breed arbeidspotentieel. Jouw nieuwe zakelijke ruimte ligt naast de A12 en heeft daardoor een goede aansluiting op alle uitvalswegen rondom Utrecht. Ook met het ov is De Fruitplukker goed bereikbaar: trein en bus stoppen op loopafstand en je bent vanaf het treinstation in Bunnik in ruim 10 minuten op het station Utrecht Centraal.

KARAKTERISTIEK CONCEPT
De Fruitplukker bestaat uit kantoor-/bedrijfsvilla’s mét cachet, zonder concessies. Het zijn duurzame, karakteristieke panden met een snufje Amsterdamse School. Ze voldoen aan alle strenge energienormen. De Fruitplukker ligt aan de rand van het grotere bedrijvenpark ‘De Fruitveiling’. Je waant je daardoor midden in de buurt met vriendelijke bewoners aan de ene kant en afwisselende bedrijven met gelijkgestemde ondernemers aan de andere kant. Ten slotte heeft jouw toekomstige bedrijfsvilla een prettige werkomgeving met voldoende verlichting, groenvoorzieningen en parkeergelegenheid. Een plek waar je nooit meer weg hoeft.

SPECIFICATIES VERSCHILLENDE KANTOOR-/BEDRIJFSVILLA’S
F.01: hoekunit zicht
Per verdieping: 64 m2 bvo
Verdiepingen: 3
Totaal: 192 m2 bvo
Parkeerplaatsen: 4
Verkoopprijs: € 289.250,- v.o.n. te vermeerderen met btw

F.02: hoekunit zicht
Per verdieping: 64 m2 bvo
Verdiepingen: 3
Totaal: 192 m2 bvo
Parkeerplaatsen: 4
Verkoopprijs: € 289.250,- v.o.n. te vermeerderen met btw

F.03: tussenunit
Per verdieping: 79 m2 bvo
Verdiepingen: 3
Totaal: 237 m2 bvo
Parkeerplaatsen: 4
Verkoopprijs: € 326.250,- v.o.n. te vermeerderen met btw

F.04: tussenunit
Per verdieping: 79 m2 bvo
Verdiepingen: 3
Totaal: 237 m2 bvo
Parkeerplaatsen: 4
Verkoopprijs: € 326.200,- v.o.n. te vermeerderen met btw

F.05: hoekunit zicht
Per verdieping: 79 m2 bvo
Verdiepingen: 3
Totaal: 237 m2 bvo
Parkeerplaatsen: 5
Verkoopprijs: € 348.750,- v.o.n. te vermeerderen met btw

Het is ook mogelijk om meerdere units te combineren.

Beschikbaarheid
De bouw is gestart en de oplevering staat gepland eind 2019!
Overdracht Status Verkocht Koopprijs € 289.250,- vrij op naam Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2019 Bouwjaar toelichting Nieuwbouw In aanbouw Ja Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 192 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 4 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 192 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. Nieuwbouw Onderhoud buiten toel. Nieuwbouw