Waltmann Bedrijfshuisvesting

Maliebaan 71
3581 CG Utrecht
Tel: 030-6622255
bedrijven@waltmann.nl
Bascule 10, 3981 PH Bunnik, Bedrijfsruimte (BOG) Koopprijs € 110.000,- v.o.n.
Bascule 10 in Bunnik 3981 PH

Omschrijving

Het bedrijvenpark “de Fruitveiling” te Bunnik is een fraai, sfeervol en veilig bedrijventerrein met een goed uitgebalanceerde combinatie van kantoren en bedrijfsruimtes.

Goed bereikbaar vanuit het hele land, vlak naast de afrit van de A12 en een goede aansluiting op alle uitvalswegen rondom Utrecht. Op loopafstand van bus en treinverbindingen, het sfeervolle centrum van Bunnik, en op maar enkele kilometers fietsen van Utrecht.

Op een mooie centrale locatie op dit bedrijvenpark staat het bedrijfsverzamelgebouw 'De Sortering'. Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit meer dan 50 bedrijfs- en opslagunits. Deze Large opslagunit is 87 m2 groot met een vrije hoogte van 3,68 meter. Het verzamelgebouw is door middel van een afsluitbare poort toegankelijk en is alleen te openen door eigenaren van de units met een eigen afstandsbediening.

Deze Large nieuwbouw opslagunit is perfect te gebruiken als stalling voor auto/caravan/boot of opslagruimte, geschikt voor particulier en bedrijfsmatig gebruik. Maar het kan ook een ideale investering zijn als mogelijke belegging voor de verhuur.

Kortom, bent u op zoek naar een moderne en bovenal kwalitatieve bedrijfsruimte? Kijk dan niet verder dan het nieuwbouwproject “de Sortering” (zie ook de website) op bedrijvenpark de Fruitveiling te Bunnik.

Oplevering
Per 16 december 2019

Oppervlakte
LARGE: ca. 87 m2 bvo op de verdieping
BxDxH; 7,80 x 11,20 x 3,68m

Koopsom
LARGE: € 110.000.- vrij op naam te vermeerderen met BTW

Standaard opleveringsniveau
- 2 handbediende overheaddeuren (beide bxh 3,00 x 3,20 m)
- Elektra verdeelkast met aardlekbeveiliging in de unit
- Twee wandcontactdozen in de verdeelkast
- Lichtschakelaar op de verdeelkast
- 4 LED armaturen
- Monoliet afgewerkte betonvloer;
- Vloeistofdicht beton derhalve geschikt om een vloeistof dichte coating toe te passen;
- Maximale vloerbelasting 750 kg/m2 voor units gelegen op de verdieping.

De afmetingen/oppervlakten (zijn ca. maten) en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld., echter kunnen hier geen rechten aan ontleend worden.

Meer informatie en de actuele beschikbaarheid is ook terug te vinden op de projectwebsite www . desortering . nl
Overdracht Status Verkocht Koopprijs € 110.000,- vrij op naam Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2019 In aanbouw Ja Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 87 m² Vloerbelasting 750 kg/m² Vrije hoogte 368 cm Diversen In units vanaf 87 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Overige