Terug naar de resultaten
Nieuw
P.C. Staalweg Parc Larenstein Unit 2 in Bilthoven 3721 TJ

P.C. Staalweg Parc Larenstein unit 2

3721 TJ Bilthoven
Koopprijs € 346.500,- v.o.n. Beschikbaar

Omschrijving

NOG MAAR 2 BEDRIJFSRUIMTES BESCHIKBAAR
Alleen bedrijfsruimtes 1 en 2 zijn nog beschikbaar!

Unit 2 wordt u aangeboden onder de volgende condities:
Begane grond 235 m²;
Verdieping 105 m²;
Totaal 340 m²;
Parkeerplaatsen: 10, 11, 12, 13, 14 en 15;
Koopsom € 364.500,--.

ALGEMEEN
“Business-Parc Larenstein” is het meest recente...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 340 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

NOG MAAR 2 BEDRIJFSRUIMTES BESCHIKBAAR
Alleen bedrijfsruimtes 1 en 2 zijn nog beschikbaar!

Unit 2 wordt u aangeboden onder de volgende condities:
Begane grond 235 m²;
Verdieping 105 m²;
Totaal 340 m²;
Parkeerplaatsen: 10, 11, 12, 13, 14 en 15;
Koopsom € 364.500,--.

ALGEMEEN
“Business-Parc Larenstein” is het meest recente nieuwbouwproject aan de P.C. Staalweg op “Bedrijvenpark Larenstein” te Bilthoven. Het project “Business-Parc Larenstein” bestaat uit in totaal 10 representatieve bedrijfsunits.

De bedrijfsunits mogen voor allerlei doeleinden worden gebruikt. De uitstraling van het complex is modern en representatief en de diversiteit aan units is de kracht van dit project. Hierdoor worden uiteenlopende ondernemingen bijeen gebracht die van elkaars kracht en uitstraling kunnen profiteren. De verscheidenheid van verschillende ondernemers binnen een gebouw past bij de ambitie en flexibiliteit die startende ondernemers en kleine bedrijven zo kenmerkt.

De bedrijfsunits worden gebouwd op eigen grond. Een klein gedeelte van de kavels wordt mandelig. Dit is het deel waar o.a. de parkeerplaatsen 31 t/m 43 op gesitueerd zijn. De parkeerplaatsen 1 t/m 30 worden op eigen grond gesitueerd.

Iedere unit beschikt naast een overheaddeur tevens over een aparte toegangsdeur. Alle units zijn voorzien van een geïsoleerde betonnen begane grondvloer, betonnen verdiepingsvloer en betonnen dakvloer. De hoogte van het gebouw is circa 7,4 meter.
De units variëren in grootte van 156 m² tot 340 m².

LOCATIE
Het object is gelegen op “Bedrijvenpark Larenstein”, in de nabijheid van de Biltse Rading en uitstekend bereikbaar middels de aansluiting op de rijksweg A27 (Almere-Breda) en de nabijheid van knooppunt Rijnsweerd die verbindingen biedt in vrijwel alle richtingen.

Openbaar vervoer
Vanaf Station Bilthoven is het gebouw binnen 6 minuten met de bus te bereiken. De bushalte is op loopafstand van het pand gelegen.

BESTEMMING
Ter plaatse geldt het bestemmingsplan “Larenstein”. De bestemming luidt “bedrijfsdoeleinden” en de gronden zijn bestemd voor werken (niet zijnde dienstverlening), industrie en nijverheid. Zie voorts het bestemmingsplan:

ONTWIKKELING
Atelier ir. M. el Haroui en Bouwbedrijf B&S Bouw hebben de handen ineengeslagen om de 16 bedrijfsunits te ontwerpen, ontwikkelen en te realiseren. We hebben ruime ervaring met het ontwikkelen en bouwen van dit type bedrijfsunit, o.a. in Amsterdam, Almere, Lelystad, Rijswijk, Dronten, Oostzaan, Zaandam etc.

Flexibiliteit staat hoog bij ons in het vaandel en zijn kopers wensen geen enkel probleem mits dit maar vroegtijdig bekent gemaakt wordt bij de aannemer. Mocht u nog meer aanvullende informatie willen hebben aangaande dit project, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen op het vermelde telefoonnummer in deze brochure.

KOSTEN UNIT
In de prijzen v.o.n. (vrij op naam, exclusief BTW) is inbegrepen:
• Grondaankoopkosten
• Bouwkosten
• Akte kosten overdracht en splitsing;
• Kadastraal recht;
• Legeskosten;
• Honorarium ontwerp en tekenwerk;
• Honorarium constructietekeningen en -berekeningen
• Ontwikkel- verkoop- en begeleidingskosten;
• Aansluitkosten nutsbedrijven, exclusief tv- en telefoon aansluiting;

AANVANG EN OPLEVERING
De start van dit project is afhankelijk verlening bouwvergunning en minimaal verkochte voorverkooppercentage van 90 %. Bij oplevering zullen beide partijen aanwezig zijn waar dan eventuele gebreken of tekortkomingen worden vastgelegd, deze zullen nadien door de aannemer worden verholpen. De opleveringsdatum wordt de koper uiterlijk 14 dagen ervoor schriftelijk kenbaar gemaakt. Alle eerder door de koper ingewonnen informatie betreft dan ook prognoses waaraan de koper geen enkel recht kan ontlenen.

AFWERKING
De units zijn degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van moderne bouw- en isolatiematerialen. Zie hiervoor de technisch omschrijving.

ENKELE EIGENSCHAPPEN VAN DE UNITS
- Betonnen vloeren
- De totale vloerbelasting van de begane grondvloer in de bedrijfsruimte bedraagt 1500 kg/m2.
- De totale vloerbelasting van de betonnen 1e verdiepingsvloer bedraagt 400 kg/m2.
- Overheaddeur van circa 4,1 x 4,1 meter.
- Flexibel in te delen met mogelijkheid tot afbouw op maat, naar wens van de koper.
- Goede gevel-, vloer- en dakisolatie.
- Algemene parkeerplek, prima bereikbaarheid.
- Gebouwde hoogte circa 7,4 meter.

NADERE BIJZONDERHEDEN
Koper is zelf verantwoordelijk voor de verkrijging van de voor hun bedrijfsvoering benodigde financiële middelen en vergunningen.

De nutsbedrijven leggen tegenwoordig alleen (hoofd)leidingwerk aan op particulier terrein indien daarvoor rechten zijn gevestigd. Deze rechten op het hebben, houden, onderhouden, vervangen of verwijderen van dit leidingwerk worden gevestigd via de splitsingsakte.

In plaats van alle nieuwe panden standaard te voorzien van een aansluiting op het netwerk van KPN worden deze aansluitingen voortaal alleen nog maar na aanvraag van een telecommunicatiedienst (televisie, internet en/of vaste telefoon) door de eigenaar/gebruiker aangelegd. Dit betekent dat de voorzieningen buiten het pand (“in de staat”) zullen worden gemaakt, indien deze nog niet aanwezig zijn. De aansluiting in het pand wordt pas gemaakt als er telecommunicatiedienst is besteld door de eigenaar/gebruiker van het pand.

De standaard aangebracht brandwerende en bouwkundige voorzieningen die worden voorgeschreven door diverse overheidsinstellingen gelden slechts in algemene situaties. Afhankelijk van de aard van het gebruik kunnen de betreffende instellingen nadere voorzieningen voorschrijven, welk voor rekening van de koper komen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 346.500,- vrij op naam Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2020 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 340 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 740 cm Oppervlakte kantoorruimte 105 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 6 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
BTW belast
Ja
Oppervlakte
235 m²
Vrije hoogte
740 cm
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
105 m²
Aantal verdiepingen
1
BTW belast
Ja

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring